OVO SIGURNO NISTE ZNALI

Biljana Obradović otkrila URNEBESNE DETALJE o svom životu: Za Novu godinu su me našli ispod STOLA, napila sam se od RAKIJE!

0

Popularna voditeljka otkrila je zanimljive detalje iz svog detinjstva

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Jedna od naših najpoznatijih voditeljki koja se može pohvaliti dugogodišnjom uspešnom karijerom, tokom koje je imala priliku da sarađuje sa brojnim svetskim zvezdama, u razgovoru za jedan portal otkrila je neke do sada potpuno nepoznate detalje o svom životu.

 

Biljana je, naime, između ostalog progovorila o urnebesnim detaljima iz detinjstva, otkrivajući da je bila nestašno dete, a tom prilikom otkrila je kako je izgledao njen prvi susret sa alkoholnim pićem.

 

- Prvo dete sam u porodici, samim tim, mažena i pažena sa svih strana. Nisam bila nemirna, ali sam bila puna energije. Išla sam na balet, svirala klavir, trenirala ritmičku gimnastiku. Pokušavala sam i da klizam, ali se na tome nije dugo zadržalo. Bila sam baš vesela, roditelji su mi dozvoljavali sve, a rođaci obožavali. Iako sam tetkama bacala štikle sa šesnaestog sprata na ulicu, sakrivala novčanike itd…. Za Novu godinu su me našli ispod stola kako spavam, budući da sam stavljala prst u cašicu od rakije gostiju i tako se napila! - ispričala je Biljana za portal Jolliemagazine.

 

 

 

 

makonda-tracker