VELIKE ODLUKE

Kad izađe iz bolnice, Darko Lazić prvo ide na lečenje od bolesti zavisnosti u OZLOGLAŠENI MANASTIR, a onda se s verenicom SELI U ŠVAJCARSKU gde će se Marina i poroditi

8

Čim se Darko bude izlečio od zavisnosti od opijata, on i njegova verenica planiraju selidbu u inostranstvo

foto: DRAGANA UDOVIČIĆ, KURIR
foto: DRAGANA UDOVIČIĆ, KURIR

Darko Lazić se oporavlja od teške saobraćajne nesreće, a nakon što je pre nekoliko dana saznao srećne vesti da će postati otac po drugi put, odlučio je da iz korena promeni život.

 

Kako Kurir saznaje, pevač planira da se njegova verenica Marina Gagić, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, porodi u jednoj od najboljih klinika u Švajcarskoj i da ujedno u toj zemlji nastave svoj život.

 

- Darku je vest da će ponovo postati otac promenila život. Poslednjih meseci su mu se izdešavale loše stvari koje on želi da zaboravi i da krene dalje. On zna da je za njega najbolje da svoj život na neko vreme nastavi van granica naše zemlje, i zbog daljeg oporavka i zbog mira i privatnosti. Darku je sada najvažnije da sredi svoj život. Prijatelji su mu već predlagali da se preseli u Beč, konkretno estradni menadžer Zvonko Grujić mu je nekoliko puta nudio da počne da živi u Beču jer tamo ima dosta tezgi, ali Darko je sve to olako shvatao. Međutim, sada on želi da napusti zemlju i, po svemu sudeći, posle Nove godine će se to i dogoditi - govori izvor.

 

foto: Instagram

 

On kaže da će mu u svemu pomoći njegov menadžer Mersed Hadžić, kao i prijatelji.

 

- Darko nije sam. Mirso Švajcarac će mu sigurno pomoći finansijski, kao što je to i do sad radio. Lazić ima dosta prijatelja u Cirihu koji će mu obezbediti krov nad glavom i izađi u susret za prvo vreme dok se i sam ne snađe. Jeste da je on vezan za svoj rodni Brestač, gde je napravio veliku kuću i da Marina obožava njegove roditelje sa kojima se fenomenalno slaže, ali odlazak u Švacarsku je samo dok ne sredi svoj život. Kad god ne bude radio, Darko će sa detetom i Marinom biti u Srbiji, a i njegova ćerka Lorena će tada biti sa njima - završava izvor.

 

Da bi se izlečio od zavisnosti, Darko shvatio da je najbolje da se izoluje.

 

- Iako su Darkovi roditelji srećni što njegovo zdravstveno stanje ide na bolje, oni i dalje strahuju da bi mogao da se vrati narkoticima kad izađe iz bolnice.  Zbog toga su se na više strana raspitivali o rehabilitaciji, a akda su im prijatelji pričali o novim metodama lečenja u manastiru Crna reka, oni su odlučili da na svaki način ubede sina da ode na odvikavanje upravo tamo - priča izvor i dodaje da je Lazić tek nakon saznanja da će dobiti drugo dete pristao na lečenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Православље (@blagodatno_nebo) on

 

- Iako je Darko na njihov predlog rekao da ima vremena i da će razmisliti o svemu, njegovi roditelji nisu polagali preteranu nadu u to da će se on lečiti od zavisnosti. Izbegavao je nekoliko puta tu temu, i zamolio roditelje da mu to ne pominju, dok ne dođe trenutak da izađe iz bolnice. Ipak, kada mu je Marina pre neki dan rekla da je trudna, on je rešio da će ići i na lečenje, i tražio majci da se raspita i prikupu sve potrebne informacije - kaže izvor i otkriva, da će ako sve bude kako treba, i Marina krenuti sa njim.

 

 

makonda-tracker