VELIKE ODLUKE

Kad izađe iz bolnice, Darko Lazić prvo ide na lečenje od bolesti zavisnosti u OZLOGLAŠENI MANASTIR, a onda se s verenicom SELI U ŠVAJCARSKU gde će se Marina i poroditi

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Milos

26-11-2018 13:53h
A u zatvor ide kada?

alex

26-11-2018 14:53h
@Milos
Pa trebao bi pravo iz bolnice u zatvor posto je ionako vec tamo glavni tarapeut iz manastira pop Peranovic nema potrebe da ide u manastir samo dostaviti popu lopatu ili neki slican instrument i eto zacas izlecen Sinatra iz Brestaca.

prvo razvod

26-11-2018 15:54h
bigamista

milojko

26-11-2018 19:08h
daj sklonite bre ovoga vise ! dosta bre koji je to ! da pisete svaki dan o njemu!sta je trazio to je dobio i basta.

Dzo

26-11-2018 21:38h
Mislim da pojedinci mogu biti "Ozloglaseni" narkomani, dileri, ubice, makroi , sektasi,losi ljudi.
Manastir Crna reka nikako nije ozloglasen vec je bio i ostao srbska "svetinja".
Centar koji je pri njemu postojao spasio je mnoge zivote. Neki pojedinci su tamo prekoracili norme i zakone,svojim metodama pa su oni i centar za odvikavanje rasformirani , ozloglaseni,kaznjeni i sada u zatvoru okajavaju to.

GDE

26-11-2018 22:59h
ustvari ide ovaj cove....cas u svajcarsku,pa u manastir,pa tamo,pa ovamo...ljudi on ce pobeci od kazne i zatvora a i od toga da ne propeva i izda dobavljaca svih onih koji su konzumirali sve ono sto je darko konzumirao...da se ne zavaravamo,karma postoji,dug se vratiti mora a kazna se mora odlezati.A on ce po starom cim mu se pruzi prilika.Mnogi od njih propevace u horu sa darkom kad se "oporavi"

Ma da kako da ne

28-11-2018 07:20h
A u Svici ce da zive od ljubavi i vazduha, dok ga ne pronadju uterivaci dugova! Niko normalan ko namerava da zbrise ne objavljuje svoju nameru na sva zvona! Ide on prvo u zatvor, na odmor i odvikavanje. A tamo ce biti i najbezbedniji.

Schweiz

29-11-2018 08:08h
Sta Vi mislite da CH nema narkomana pa mora uvoziti iz Srbije...,Da li se Vi nekad zapitate da li to uopste odgovara istini odnosno da li je to uopste moguce. Ide on u CH... Pa ni u Srbiji nemozes vise promeniti mesto prebivslista dok nije sve ok, a kamoli da ides u neku drugu zemlju
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: