DA SREĆA BUDE JOŠ VEĆA

MARININA TRUDNOĆA DALA MU SNAGU DA SE BORI: Otkako je saznao da će postati OTAC Darko Lazić ne prestaje da roni suze radosnice, ali ima JEDNU VELIKU ŽELJU

1

Pevač je vrlo zadovoljan što će, nakon ćerke Lorene koju je dobio u braku s Anom Sević, s verenicom Marinom Gagić dobiti još jedno dete. Ipak sreća bi bila i veća ako bi im sudbina bila naklonjena u jednoj stvari

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Folk zvezda Darko Lazić nakon saznanja da će po drugi put postati otac ne prestaje da plače od sreće. On sada želi što pre da se oporavi od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra kako bi bio uz verenicu Marinu Gagić na porođaju.

 

Kako Kurir saznaje, pevač je presrećan zbog ove vesti, koja mu je dala dodatnu snagu za ovu tešku borbu, i želi da njegovo drugo dete bude sin.

 

S obzirom na to da već ima ćerku Lorenu, koju je dobio u braku sa Anom Sević, njegovi prijatelji se ne čude što priželjkuje da ima i naslednika.

 

Inače, Darko je i isplanirao da se odmah posle razvoda od Ane, koji će se dogoditi čim izađe iz bolnice, oženi Marinom i priredi veliko svadbeno veselje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by darkolazic (@lazardarkovic91) on

 

On je nakon saznanja da mu je verenica trudna vratio osmeh na lice i počeo da se šali sa medicinskim osobljem:

 

- Neka je živo i zdravo, i neka bude sin - našalio se Darko kada su mu medicinske sestre čestitale.

 

- Najsrećniji sam na svetu i pored svega što mi se dogodilo. Voleo bih da bude sin, ali i ako ne bude, bebu ću voleti najviše. Moja Marina je najbolja, mnogo me je usrećila. Ja sam kreten. Najveći sam kreten na svetu, sve sam mogao da upropastim - prokomentarisao je Lazić.

 

Darko je takođe rekao da je Gagićeva, koja ima samo 19 godina, ljubav njegovog života i da ni on ne shvata gde pronalazi snagu da zajedno s njim proživljava ove teške trenutke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by darkolazic (@lazardarkovic91) on

 

Zahvalan je bogu što je fina prema njegovim roditeljima, koji su je prihvatili kao rođeno dete, a još više jer ga nije napustila u najkritičnijim trenucima, kada mu je život visio o koncu.

 

- Darko je rekao da će se, čim se oporavi, odmah oženiti Marinom. Ona je pokazala koliko ga voli i koliko poštuje njegove roditelje Branku i Milana. Sve vreme je uz njih. Lazića nijednog trenutka nije pustila da se sam nosi sa teškim bolovima. Čak i kad je saznala da je zavisnik od droge, nije posustala u nameri da ga spase od tog pakla - otkriva izvor.

 

Podsetimo, Marina je najpre mislila da joj ciklus kasni zbog stresa koji je doživela. Međutim, kada je otišla kod lekara, on joj je saopštio da je trudna, i to je prvo saopštila Darkovim roditeljima, a onda i njemu nakon konsultacije s njegovim doktorima.

 

 

makonda-tracker