NIGDE JE NEMA

NA PUTU DO SVETSKE SLAVE: Katarina Radivojević otkriva zašto NEMA PROFILE na Fejsbuku i Instagramu i KOJIM će ADUTIMA osvojiti Holivud (FOTO)

0

Popularnu glumicu nećete naći na društvenim mrežama, a sada smo saznali i zašto

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Većina poznatih ličnosti koristi prednosti društvenih mreža da komuniciraju sa svojim obožavaocima i sa njima dele sitne detalje iz svog privatnog života. Međutim, to ne važi za Katarinu Radivojević.

 

Glumica, koja se već nekoliko godina probija u Holivudu, pokušavajući da dostigne slavu koju ima na svom rodnom Balkanu, otkriva svoje razloge za to.

 

- Moja privatnost je moja stvar. Uživam u njoj i zbog toga nemam profile ni na Fejsbuku, ni na Instagramu – objasnila je ona.

 

foto: Miloš Ćetković

 

Iako za nju mnogi kažu da je najlepša srpska glumica, tridesetdevetogodišnja Katarina za to nimalo ne haje.

 

- Kada zađete u godine u kojima sam ja, to vam nije imperativ, niti je lepota karta na koju želite da igrate. Pametna žena igra na druge stvari kao što su obrazovanje i životno iskustvo, a ne fizički izgled – smatra brineta.

 

foto: Dragoslav Ulić - Dag

 

Takođe, Katarina ne očekuje da uspeh u Holivudu postigne preko noći, jer kako kaže, i u Srbiji joj je bilo potrebno da prođe deset godina dok nije stekla status jedne od najomiljenijih filmskih zvezda.

 

 

makonda-tracker