TREĆA SREĆA

Preživela PORODIČNO NASILJE, ali nikad nije prestala da VERUJE U LJUBAV: Mina Lazarević ima NOVOG DEČKA!

1

Bliski prijatelji glumice kažu da je u pitanju fin i naočit muškarac koji je, pre svega, dobar čovek

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Glumica Mina Lazarević je 2015. godine prošla kroz vrlo traumatično iskustvo, kada je njen tadašnji bračni drug, baletski igrač Goran Stanić, fizički nasrnuo na nju. To je, osim fizičkih posledica, ostavilo i neizbrisiv trag na njenoj duši.

 

Nakon teškog i mučnog razvoda, kao i problema sa naplatom alimentacije za njihovo dvoje dece Markom i Ivom, glumica je na kraju ipak iz svega izašla kao pobednik.

 

foto: Damir Dervišagić

 

Mina ni u prethodnom braku nije imala sreće, premda su ona i pijanista Aleksandar Miletić ostali prijatelji i odlično sarađuju u vaspitavanju njihovog

zajedničkog sina Luke.

 

Međutim, glumica nije sebi dozvolila da se zbog loših iskustava zatvori, tako da joj se sada konačno osmehnula sreća u ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Lazarevic (@minalazarevicofficial) on

 

Već godinu dana je u srećnoj vezi sa Zoranom Babićem, čovekom koji, za razliku od njenih prethodnih partnera, nema nikakve veze sa svetom pozorišta i umetnosti.

 

Bliski prijatelji glumice kažu da je u pitanju fin i naočit muškarac koji je, pre svega, dobar čovek.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Lazarevic (@minalazarevicofficial) on

 

Poučena lošim iskustvima sa medijima, Mina više ne želi da javno komentariše svoj ljubavni život, ali u izjavama jeste nagovestila da je na tom planu ispunjena i srećna i da nikada nije prestala da veruje u ljubav.

 

 

makonda-tracker