stižu rode

BEBA JE NA PUTU: Popularni pevač i njegova 27 godina mlađa izabranica postaće RODITELJI

0

Pevač Boris Novković je presrećan zbog toga što će ponovo postati tata.

boris novković
boris novkovićfoto: Vladimir Šporčić

Hrvatski pevač Boris Novković i Iris Volf, koja je izabrana za najseksepilniju Hrvaticu 2015. godine,  uskoro će postati roditelji!

 

Ovu lepu vest potvrdio je i Boris.

Istina je, Iris i ja ćemo postati roditelji. Taj najlepši i najplemenitiji dar ljubavi oboje smo istinski želeli i zahvalni smo što nam se to i ostvarilo", srećan je pevač.

Iako su se prijateljima pohvalili da znaju pol deteta, nisu želeli da otkriju da li je reč o dečaku ili devojčici, nego tek da su oboje želeli bebu. 

 

Irisini prijatelji kazali su da buduća mlada mama blista u trudnoći, koja prolazi bez ikakvih problema, te da se, baš kao i Boris, jako veseli svemu što ih očekuje. 

 

Boris je od svoje drage stariji 27 godina.

 

Manekenka se oglasila i na društvenim mrežama povodom romanse sa Borisom.

Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvek i zauvek pogled”, napisala je Iris na Instagramu.

Pre lepe Iris, Boris je bio oženjen glumicom Bojanom Gregorić. Pevač se potom zaljubio u novinarku Luciju Matić, a bio je u braku i s Ines Katić. Njegovi prijatelji naveli su da je u svaki brak ulazio iskreno verujući da će potrajati, ali da nije tip osobe koji bi ostajao u vezi u kojoj je nestalo ljubavi. Iz braka s Lucijom ima dvoje dece, s kojima ima odličan odnos i provodi puno vremena.

 

 

 

makonda-tracker