umesto mladinog oca

U tom trenutku imao sam potrebu da kažem hvala i bio sam PRESREĆAN što je to uradio: Princ Hari OTKRIO zašto je njegov otac ispratio Megan do oltara!

0

Venčanje vojvode i vojvotkinje od Saseksa je bio događaj za pamćenje, ali jedan potez princa Čarlsa je uspeo da razneži svakoga 

Princ Čarls ispraća Megan do oltara
Princ Čarls ispraća Megan do oltarafoto: Profimedia

Venčanje Megan Markl i princa Harija u maju je bilo nezaboravno. Od Meganine haljine, do "gospel hora" i do preslatkih pogleda između Megan i Harija, celo venčanje bilo je spektakularno.

 

 

Pored brojnih natpisa i spekulacija otkrila se zanimljiva činjenica zašto je ustvari Megan od oltara ispratio princ Čarls umesto njenog oca, Tomasa

 

Ispostavilo se tad da je Meganin otac Tomas morao da otkaže zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, iako je dosta ljudi spekuliralo da je to laž.

 

Sada je  princ Hari konačno pregovorio o tome kako je uspeo da pita svog oca da preuzme ulogu.

 

Venčanje Princa Harija i Megan Markl
Venčanje Princa Harija i Megan Marklfoto: Profimedia

Hari je bio intervijuisan za BBC, jer snimaju novi dokumentarni film o princu Čarlsu, "Princ, sin i prestonaslednik: Čarls u 70-im godinama" (Prince, Son and Heir: Charles at 70).

 

U intervjuu je rekao:

 

Pitao sam ga i mislim da je već pretpostavio. Rekao je da će rado to uraditi za Megan i da nas podržava. To je za njega bila fantastična prilika da pokaže podršku i otac mi je, zato znam da će biti tu kada nam zatreba."

 

Za vreme ceremonije može se videti kako se Hari zahvaljuje svom ocu.

 

Naravno moraš da se zahvališ. Zato što mi je otac ne znači da ne mogu samo nastavim venčanje bez da pokažem koliko mi ovaj gest znači. U tom trenutku imao sam potrebu da kažem hvala i bio sam presrećan što je to uradio."

 

 

makonda-tracker