šta li megan misli?

Ismevao je starijeg brata, a sada se i njemu dešava ono od čega se MUŠKARCI PLAŠE: Princ Hari suočava se sa PROBLEMOM!

0

Problem postao veći...

princ hari i megan markl
princ hari i megan marklfoto: Profimedia

 

Iako je tek u ranim tridesetima, princa Harija zadesio je problem s kojim se nose brojni muškarci. Poput njegovog brata Villijama i oca Čarlsa i njega je već u ranim godinama sustigao gubitak kose.

 

princ čarlas i dajana
princ čarlas i dajanafoto: Profimedia

 

Doktor Asim Shahmalak, stručnjak za transplantaciju kose iz mančesterske Crown Clinic, ustanovio je da se ćelavo mesto na Harijevoj glavi od prošle godine dvostruko povećalo.

 

"Kod njega se gubitak kose počeo značajno ubrzavati. Ako uskoro nešto ne preduzme, već bi u četrdesetima mogao ostati bez kose, kao i njegov brat Villijam", kaže lekar.

 

princ vilijam
princ vilijamfoto: Profimedia

 

Dodao je da se Hari trenutno nalazi na mestu u životu kad se muškarci obično prestanu brinuti o gubitku kose.

 

"Poslednja godina za Harija je bila uspešna. Iako njegova bračna sreća ne utiče na hormone koji su odgovorni za gubitak kose, istraživanja pokazuju da se muškarci u stabilnim vezama prestanu brinuti o ćelavosti. Nije čak ni počeo koristiti proizvode za gušću kosu, niti ju je ofarbao. Očito je da ga Megan voli bez obzira na to u kakvom stanju bila njegova kosa", rekao je Shahmalak i zaključio da je jedino trajno rešenje za Harija transplantacija kose.

 

princ hari
princ harifoto: Profimedia

 

Čini se da je mladog princa stigla karma jer je često zafrkavao starijeg brata zbog ovog problema.

 

"Mislim da je on definitivno pametniji od mene, ali to je počelo još u školi, isto kao i njegova ćelavost", rekao je Hari jednom prilikom.

 

Sad se, izgleda, ispostavilo da gene oca i dede Filipa nije nasledio samo Villijam nego i Hari.

 

 

makonda-tracker