bez cenzure

Šuškalo se da NISU U DOBRIM ODNOSIMA: Emina Jahović progovorila SVE ŠTA MISLI o Nataši Bekvalac

0

Rekla je celu istinu

emina jahović
emina jahovićfoto: Instagram

 

Popularna pevačica Emina Jahović komentarisala je sinoć u emisiji "Amidži šou" komentarisala je razne stvari iz svog privatnog života. Kada je u toku jedne od igara kod Ognjena dobila pitanje da li joj je draži duet, a morala je u tom trenutku da bira između Saše Kovačevića i Nataše Bekvalac, da bi na kraju izabrala ipak muškog kolegu.

 

Čula sam, divna je! Divna je, i Nataša jako lepo izgleda, mnogo mi je drago da se povratila posle svega ovoga što joj se izdešavalo, nažalost... Mnogo mi je bilo žao. Nisam imala prilike da je vidim, ali, eto, jedan veliki aplauz za njenu hrabrost i za sve iz čega je izašla", pružila je Emina javno podršku svojoj koleginici.

Podsetimo, Emina i Nataša, snimile su duetsku pesmu "Gospodine" davne 2011. godine. Nataša je nekoliko meseci posle TV premijere došla na ideju da obradi pesmu i u jednoj TV emisiji je izvede samostalno, što se, navodno, nije dopalo Emini, čija je pesma autorsko delo, zbog čega se dugo šuškalo da nisu u dobrim odnosima.

 

Iako je Emina tada demantovala da je u svađi sa Natašom, priče o tome da su na svoje prijateljstvo stavile tačku pratile su ih godinama, a Jahovićka je sinoćnjim izlagajem o Nataši u emisiji Ognjena Amidžića još jednom u nizu dokazala da o svojoj koleginici ima izvanredno mišljenje, te da su natpisi o njihovoj svađi neistiniti.

 

 

makonda-tracker