RAZVOD JE MUČAN

Mustafa i ja smo KAO BRAT I SESTRA, mnogo sam PLAKALA: Emina Jahović otkrila je detalje RAZVODA koje do sada NISTE ZNALI

3

Popularna pevačica progovorila je o razvodu, ali i o novoj ljubavnoj romansi.

emina jahović
emina jahovićfoto: Aleksandar Jovanović

Emina Jahović u emisiji "Ami G show" je iskreno i otvoreno pričala o razvodu od Mustafe Sandala. Ona nije krila koliko joj je bilo teško i dan razvoda je loše podnela.

Razveli smo se 6. juna i bilo je jako teško. Ta kriza je trajala jako dugo, a za to nisu znali mediji. Čuvali smo to najviše zbog dece. Ljubav je dugo trajala, znamo se već 14 godina. Ostali smo u jako dobrim odnosima i super smo prijatelji. Dan razvoda je bio katastrofalan za mene, iako sam se za to spremala otprilike dve godine. Mnogo sam plakala pre nego što sam ušla na suđenje, i on je tugovao, nije mu bilo lako. Sada smo kao brat i sestra, ne bismo mogli da budemo u ovako dobrim odnosima da tu postoje prave ljubavne emocije. Mnogo je bolje staviti tačku kad ne postoji mogućnost da ide na bolje", rekla je u emisiji Emina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spend your time laughing a bit ? @amigshow @ognjenamidzic ⭐️ #joy #fun #music

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Srećom, Emini je krenulo na ljubavnom planu i sada uživa u početku nove romanse sa Sadetinom Saranom, o čemu javnost neprestano spekuliše u poslednje vreme. Međutim, nije joj prešlo u naviku da Sadetina naziva "dečkom".

Kad kažeš novi dečko, to mi zvuči čudno. Tačno je da sam upoznala tog gospodina i sada smo u procesu upoznavanja. Upoznali smo se spontano, pre otprilike mesec i po, dva, sudbinski valjda", izjavila je Emina

Mnoge žene prođu kroz mučan proces razvoda, ali Emina je dobar primer da je ljubav moguća nakon svega, a sigurno je da ponovo zaslužuje da bude srećna u ljubavi.

 

 

makonda-tracker