pre karijere pevačice

NEPOZNATI DETALJ IZ PROŠLOSTI: Poznata pevačica OTKRIVA čime se Emina Jahović BAVILA pre pevanja!

0

Emina Jahović danas je izuzetno uspešna pevačica, ali nekada je imala drugačije zanimanje.

foto: Milos Cetkovic
foto: Milos Cetkovic

U medijima je već danima aktuelna priča danima o vezi Emine Jahović i turskog milijardera Sadetina Sarana, koja postaje sve ozbiljnija, o čemu svedoči i to što su objavili zajedničku sliku na društvenoj mreži Instagram.

 

Emina važi za jednu od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, ali i u Turskoj, a njena koleginica, pevačica Elma Sinanović, otkrila je čime se Jahovićeva bavila u prošlosti, pre muzike.

 

S obzirom na to da obe potiču iz Novog Pazara, njih dve se poznaju od ranije, a Elma je otkrila šta je radila Emina pre nego što je postala poznata pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Spekulisalo se da je Emina radila na Elminoj televiziji pre dvadesetak godina kao voditeljka vremenske prognoze, a pevačica je ove navode i potvrdila.

Mislim da je to tačno. Ja sam televiziju imala pre dvadesetak godina, posle smo muž i ja to dali drugim ljudima da vode", izjavila je Elma Sinanović za "Ekskluzivno".

Ipak, izgleda da joj se više dopao posao pevačice, u kome je izuzetno uspešna. Podsetimo, pre veze sa Sadetinom SaranomEmina je 10 godina bila u braku sa turskom zvezdom Mustafom Sandalom i sa njim ima dva sina, Jamana i Javuza.

 

 

makonda-tracker