verbalni klinč

Buba Koreli IZVREĐAO Karleušu, ali je ona BRUTALNO UZVRATILA: Objavila je pesmu koja joj je bila namenjena! (FOTO)

8

Opet drama oko dive...

jelena karleuša
jelena karleušafoto: Instagram/printscreen

 

Na svom Instagram nalogu popularni muzičar, Buba Koreli, osuo je najstrašniju paljbu po isto tako popularnoj pevačici, Jeleni Karleuši.

 

Razlozi za ovakav potez nisu još uvek poznati, ali reper je bio surov sa komentarima pribegavajući i starosnoj diskriminaciji, a aludirajući na Karleušine godine.

 

Buba Corelli
Buba Corellifoto: Instagram

 

 Jelena Karleuša nikada neće snimiti pesmu sa nama zato što je previše stara i može biti samo zaštitno lice za pelene za odrasle, najavio je Koreli u svom maniru, a onda nastavio:

 

- Mi smo za nju previše mladi i previše uspešni, a onda je nastavio da se obraća pevačici:

 

- Umesto da ideš na utakmicu i da gledaš muža kako igra... to je jedino što treba da radiš u životu, jer to ti je najunosnije. Ostavi to, ostavi mikrofon, nije to za tebe, delio je reper svoje savete.

 

Ipak, Jelena ne bi bila Jelena da na ovu prozivku argumentovano nije odreagovala, te je na svom Tviteru objavila ponudu popularnih repera koju je odbila uz reči:

 

Hvala na divnim rečima koje ste napisali u pesmi, ali mi se stvarno ne uklapa u planove! Bez ljutnje, Sorry, bila je jasna pevačica i objavila tekst pesme koji joj je ponudio Jasmin Falić.

 

 

 

makonda-tracker