novi glossy

Prva PRAVA biografija Jelene Karleuše: Pesmama sam naslutila SMRT VERENIKA

4

Od prvih koraka koje je načinila u životu Jelene Karleuše kao da je sve naslućivalo da će postati ono što je i želela - zvezda šou-biznisa. Razvod roditelja i skroman život bili su joj dodatni motiv da uspe

foto: Dušan Petrović
foto: Dušan Petrović

Kad sam bila mala, najviše me je nervirala nemaština. Ubijalo me je što gledam majku, tetku i baku kako se muče. Bila sam skromna devojčica koja im nije tražila ništa... Osim da mi veruju da ću jednog dana uspeti. I verovale su mi. I uspela sam. Za njih", osetila je potrebu da kaže Jelena Karleuša prošog avgusta, samo deset dana pred svoj 40. rođendan.

Na taj način kao da je opisala prve četiri decenije svog izuzetno uzbudljivog života. Jer, i pre nego što je postala zvezda šou-biznisa, Jelenu su krasile iste osobine kojima se i kasnije, s prvim danima popularnosti, rukovodila grabeći ka novim ciljevima. Otkako se pojavila na javnoj sceni, bila je jedinstvena i svoja, neko ko diktira trendove. Njena specifična boja glasa odmah ju je izdvojila od ostalih koleginica na estradi. Svojim ponašanjem, izjavama i nastupima opravdala je nadimak "mala od skandala", koji je dobila na osnovu stiha iz hit pesme "Slatka mala", koji je snimila 2005. godine. Važi za osobu koja nema dlake na jeziku, zbog čega je često bila u sukobu sa okruženjem...

Kompletan tekst pročitajte u novom, 51. broju magazina Glossy, koji u sredu, 31. oktobra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: glossy

 

makonda-tracker