verbalni klinč

Buba Koreli IZVREĐAO Karleušu, ali je ona BRUTALNO UZVRATILA: Objavila je pesmu koja joj je bila namenjena! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Sonja

04-11-2018 18:14h
E brate pa sto sam sebi uskaces u trbuh?Ha ha ala ih je spustila.Ovaj lik definitivno sam sebe kanalise i nije prvi put.Ne razumem sto ne radi to sto radi i batali se toga da bude 'opasan' i neophodan.Nece te brate,nece i tacka -to je JK.

Bravo

04-11-2018 20:07h
@Sonja
Svaka im cast, da i nju neko malo spusti na zemlju!

violeta

04-11-2018 19:15h
kraljica ! ovo je neviđena ispala hahaha...napali ovi tupsoni i mcstojana isto im uzvratio hahah....glupi li su majko ko mujo iz tuzle!hahaha

Ma sta kazes

04-11-2018 20:05h
@violeta
Kakva bre kraljica? Obicno laprdalo!

Sonja J.

04-11-2018 21:07h
Posto je stalno razlog Ceca ili Jeca ja bih njega pitala:ako je Jeca stara,pa sta je onda Ceca i sta bi ona mogla da reklamira?

Sasha

04-11-2018 21:30h
Ovaj nazovi reper Buba Koreli (pravo ime Amar Hodžić) je uhapsen 2015 godine zbog prodaje narkotika i proveo je godinu dana u zatvoru.
I takvi truju danasnju omladinu...

G

04-11-2018 21:40h
Zasto se u medijima daje prostor ovoj bubi bubasvabi i njegovom pajtosu? Krimosi i jis mudzosi. Muzika nula.

mislim

04-11-2018 21:57h
Da je covek u pravu sto se karleuse tice.Ona ne ume da pave i stim se pomiriti mora.Da je stara,to je istina,a sto se pelena tice,mogla bi i to,jer jos jjoj je to ostalo da izreklamira pa u penziju.Mladji ljudi bi trebali umesto nje jer imaju neograniceni talenat za pevanje sto ona to nema i to je izjeda.A ovaj covek,ko je on,nikad cula nisam,mada nije mi ni vazno da cujem.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: