EMOTIVNI SKLAD

Zaljubljen do ušiju: Vuk Kostić otkriva kada staje na LUDI KAMEN!?

0

Nakon dugogodišnje veze sa glumicom Jelisavetom Orašanin, našao je  srodnu dušu. 

vuk kostić
vuk kostićfoto: Vladimir Šporčić

Vuk Kostić oduvek je važio za veoma šarmantnog ali i tajanstvenog muškaraca, o čijem privatnom životu nismo imali prilike mnogo da čujemo. Nakon kraha dugogodišnje ljubavi sa glumicom Jelisavetom Orašanin i njene udaje za košarkaša Miloša Teodosića, Vukov emotivni status bio je misterija, sve dok nije upoznao sadašnju izabranicu, Aleksandru Popović i javno podelio kakvi su mu planovi za budućnost: 

Ne postoji stepen gradacije po kojem bih mogao da merim svoju sadašnju emotivnu vezu u odnosu na prethodne. Ne bi to ni valjalo raditi, vreme jednostavno teče. Neke stvari su danas drugačije nego što su bile ranije. Bogu hvala, uvek sam bio srećan u vezama, ali sada mi je stvarno predivno. Trenutno baš uživam u svemu sa Aleksandrom." 

Glumac je u intervjuu za magazin "Story", govorio i o svadbi svog brata, a nakon toga je izjavio kada planira da stane na ludi kamen:

Moj brat ne voli da se previše govori o njegovom privatnom životu, ali bio sam presrećan tog dana. Daće Bog, uskoro ću i ja možda krenuti njegovim stopama i naći se pred oltarom."

Želimo mu da ovaj ljubavni zanos potraje, a mi ćemo biti tu da ispratimo svaki njegov korak. 

 

 

makonda-tracker