ljubav i porodica

BROJE SITNO: Budući tata Danilo Anđušić otkriva da će PRISUSTVOVATI POROĐAJU supruge Ivane Maksimović, a SINU su smislili ime!

0

Srećni par se priprema za najvažniju ulogu u životu.

danilo anđušić i ivana maksimović anđušić
danilo anđušić i ivana maksimović anđušićfoto: Luka Šarac

Olimpijska šampionka u streljaštvu Ivana Maksimović i košarkaš Danilo Anđušić uskoro će postati roditelji, što oboje jedva iščekuju. Ovi sportisti su progovorili za magazin "Story" i otkrili nepoznate detalje o Ivaninoj trudnoći.

Kada sam saznao da ćemo postati roditelji, bio sam presrećan, ali istovremeno i veoma zabrinut da li će sve biti u redu. Kada sam se vratio u Srbiju, počeli smo zajedno da odlazimo na preglede i uverio sam se da nema razloga za brigu. Ono što bih izdvojio jeste trenutak kada sam prvi put osetio da se beba mrda u stomaku. U tom momentu imao sam utisak da mogu da poletim od sreće", srećan je Danilo.

ivana i danilo
ivana i danilofoto: Luka Šarac

On dodaje da želi da prisustvuje porođaju supruge Ivane.

Mnogi prijatelji su mi rekli da je to najlepše životno iskustvo, a i Ivana ima želju da budem uz nju. S obzirom na to da sam u Beogradu, drago mi je što ću biti uz suprugu tokom porođaja", otkrio je za "Story" Anđušić.

Na pitanje da li su smislili ime za sina, Danilo je bio tajanstven:

Jesmo, ali smo odlučili da ne pričamo o tome dok se beba ne rodi. Reč je o imenu koje se meni mnogo dopada, a Ivana je prihvatila moju ideju", kaže Danilo.

 

makonda-tracker