iskreno i otvoreno

Na pragu tridesete: Jelisaveta Orašanin BEZ USTEZANJA progovorila o BRAKU, RODITELJSTVU i TRENUTNOJ ŽIVOTNOJ FAZI

0

Popularna glumica otkriva svoje stavove o životu bez dlake na jeziku.

Jelisaveta Orašanin iskreno govori o svojim stavovima
Jelisaveta Orašanin iskreno govori o svojim stavovimafoto: Dragana Udovičić

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić pre godinu dana udala se našeg proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića. Provela je čitavu prethodnu sezonu sa njim u Americi, u Los Anđelesu, a celo leto je i naporno radila. Dane u Los Anđelesu provodi istražujući radoznalo ovu metropolu, ali njeno slobodno vreme u Beogradu rezervisano je za porodicu i prijatelje.

 

U intervjuu za magazin "Story" otkrila je da je brak promenio njen život, ali da je ostala ista osoba. Ističe i da se ne priprema za ulogu majke.

Brak može da utiče na to da promenite način života, neke navike, okruženje, ali naša suština uvek ostaje ista", izjavila je Jelisaveta za magazin "Story".

Kako kaže, za ulogu majke "nema pripremljenog scenarija, takva uloga se uči i savladava u hodu".

 

Mlada Jelisaveta ove godine će proslaviti jubilarni 30. rođendan, ali tu priliku ne koristi da sumira dosadašnji život, postignuća i karijeru, već smatra da najbolje tek sledi.

 

Više sam okrenuta onome što dolazi nego onome što je prošlo. Valja se povremeno osvrnuti, ali za podvlačenje crte još je rano", smatra glumica.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić srećni su u braku
Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić srećni su u brakufoto: Zorana Jevtić

Jelisaveta Orašanin se trudi da konce života drži u svojim rukama i da uživa u onom razdoblju u kome se trenutno i nalazi.

U ovom trenutku ništa me u životu ne žulja i ne dozvoljavam da me žulja. Verovatno će u budućnosti, tuđom voljom ili mojom nepažnjom, upasti neki kamenčić u cipelu, ali to je život. Kad se to dogodi, misliću o tome zašto je upao i kako da ga se rešim", zaključuje Jelisaveta.

 

 

 

 

 

makonda-tracker