komemoracija povodom smrti milene dravić

Prvo se borila za Draganov život a onda svoj, obe bitke je izgubila: Seka Sablić bolnim rečima na oproštaju od Milene rasplakala celu salu!

0

Kuma Milene Dravić dirnula je sve preemotivnim govorom

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

Komemoracija povodom smrti legendarne glumice Milene Dravić koja je počela danas u 12 časova na sceni "Danilo Bata Stojković" u Zvezdara teatru, završena je. Diva srpskog i jugoslovenskog glumišta biće sahranjena danas u 15.30 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

 

foto: Stefan Kojić

Veliki broj kolega prisustvovao je komemoraciji u Zvezdara teatru. Među prvima su stigli Voja Brajović, Milica Mihajlović, Branka Petrić, Dejan Lutkić, Tamara Dragičević, Dragan Bjelogrlić, Seka Sablić, koja joj je i venčana kuma...

 

 

Kuma preminule Milene Dravić i proslavljena srpska glumica Jelisaveta Seka Sabljić održala je potresan govor na komemoraciji u Zvezdara teatru!

 

Ostaje nam samo da se ponosimo sto je bila naša. Što je publika obožavala od prvog dana i sledećih 50 godina. Što je bila dobra, iskrena, draga, dobar prijatelj, lepa. Do zadnjeg dana lepa i hrabra. Jer se godinama borila. Prvo za Draganov život a onda svoj. I obe borbe je izgubila. Ja sam sigurna da njena duša sada ide prema nekom svitanju. Sa puno poštovanja i mnogo mnogo ljubavi ja mogu samo da kažem, zbogom - završila je Seka sa suzama u očima.

 

 

 

makonda-tracker