LJUBAV KOJA SE PAMTI

Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak: Emotivna i dirljiva ispovest velikog Gage od pre tačno 10 godina! (FOTO)

0

"Osvojila me je svojom neposrednošću i normalnošću, uprkos velikoj popularnosti koju je već tad uživala."

foto: FOTO: jugoslovenska kinoteka

Legendarni glumac Dragan Nikolić, pre tačno 10 godina, dao je intimnu ispovest u kojima je otkrio do tada nepoznate stvari iz svog detinjstva, prvim ljubavima i patnjama, glumačkim počecima, kao i braku s koleginicom Milenom Dravić, ženom njegovog života.

 

Izdvajamo deo koji se odnosio samo na njegovu suprugu Milenu. 

 

Kako ste se Milena i vi upoznali?

"Na snimanju filma "Horoskop". Ona je tad već bila popularna, a meni je to bio, čini mi se, treći ili četvrti film. Tad sam prvi put vidio Milenu Dravić uživo. Bilo nas je petorica momaka koji su igrali velike uloge, a ona je igrala jedinu žensku ulogu u filmu. Na snimanju smo se sprijateljili. Bilo je to jedno veliko druženje, a kasnije se rodila ljubav."

 

Da li joj je bilo teško prići i osvojiti je, s obzirom na to da je već bila afirmisana kao glumica?

 

Kad sam joj prišao, imao sam utisak da mi je to stara školska drugarica koju dugo nisam vidio ili neka devojka iz kraja koju poznajem ceo život. Upravo u tome je njena prava veličina. Osvojila me je svojom neposrednošću i normalnošću, uprkos velikoj popularnosti koju je već tad uživala. Mogla je da se ponaša kako hoće i niko joj ne bi zamerio, jer je već tada bila jedna od naših najvećih zvezda. To je nešto čime ona pleni i osvaja."

 

Na koji način ste je zaprosili?

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker