KRAJ LJUBAVNE VEZE

Krah VELIKE LJUBAVI: Naš glumac potpuno ISKRENO govori o LJUBAVNOM BRODOLOMU

0

Popularni glumac Bojan Perić otvoreno je progovorio o tome kako se oseća nakon raskida sa dugogodišnjom devojkom.

Bojan Perić raskinuo sa devojkom
Bojan Perić raskinuo sa devojkomfoto: Luka Šarac

Naš glumac Bojan Perić privlači pažnju gde god se pojavi, jer pleni šarmom i atraktivnim izgledom. On je postao ljubimac i starije i mlađe publike, a pažnju je privukao ulogom kadeta Danijela Stošića u seriji "Vojna akademija".

 

Što se tiče poslovnog plana, Bojan gradi zavidnu karijeru i ima mnogo fanova. Međutim, on je nedavno izašao iz duge veze sa partnerkom Anđelom Pavlović, što je velika promena u životu ovog glumca. Nakon nekoliko godina, ovaj glumac je ponovo "singl".

 

Javnost je bila u šoku nakon što je ova informacija objavljena, jer je raskid bio potpuno neočekivan, ali Bojan je progovorio za "Story" o novonastaloj situaciji.

 

To je sastavni deo života, jedan momenat koji je takav kakav jeste i ništa tu nije novo ni čudno. Tako sam ja to doživeo", konstatovao je Bojan za magazin "Story".

Perić nije želeo da dodatno komentariše raskid. Izgleda da se dobro nosi sa svojim novim emotivnim statusom, ali činjenica je da nijedan raskid nije lak.

 

Bojan perić sa bivšom devojkom Anđelom
Bojan perić sa bivšom devojkom Anđelomfoto: Vladimir Šporčić

U svakom slučaju, verujemo da će mnoge devojke biti obradovane ovom vešću, jer Bojan Perić važi za jednog od najlepših mladih glumaca na domaćoj sceni.

 

 

makonda-tracker