ne propuštamo

PRIKOVALA NAS JE UZ MALE EKRANE: Nova epizoda serije "Jutro će promeniti sve" eksplicitnim scenama šokirala mnoge

0

Serija "Jutro će promeniti sve" zaintrigirala je mnoge gledaoce i svi sa nestrpljenjem iščekuju nove epizode.

Jutro će promeniti sve
Jutro će promeniti svefoto: Promo

Nova serija na RTS-u "Jutro će promeniti sve" bavi se problemima mladih u realnoj svakodnevici. Svaka nova epizoda otvara teme o kojima svi govorimo kod kuće, na ekranu oslikavajući ono o čemu se ranije javno nije govorilo, a što se zaista događa mladim ljudima.

 

Sinoć je prikazana šesta epizoda, a glavni junaci suočeni su sa emotivnim i egzistencijalnim mukama, te svako od njih traži odgovarajući način da se sa njima izbori.

 

Anđela je napokon izašla iz sedmogodišnje veze u kojoj se osećala sputano i nesrećno, a sada je provela noć sa muzičarem Zigijem. Ona prepričava cimerki Saši svoju avanturu, koja je potpuno atipična za njene dosadašnje postupke. Anđela radi kao asistent na Filozofskom fakultetu i gotovo čitav život postupa onako kako se od nje očekuje, ali sada pokušava da iznova pronađe sebe.

 

Sa druge strane, Saša se suočava sa kriznom situacijom, jer klub koji ona drži zatvara inspekcija. Njena majka odbija da joj pozajmi potrebni novac, pravdajući se za da to čini za njeno dobro, te će Saša morati da se snađe potpuno sama i bez ičije pomoći se izbori sa novonastalim problemom.

 

Ljuba se miri sa svojom bivšom devojkom Ivonom i ponaša se kao idealni muškarac koji sprema ukusni doručak svojoj partnerki, ali iza svega toga nalazi se jedna skrivena istina o Ljubinom stambenom pitanju. Eksplicitne scene iz jučerašnje epizode serije "Jutro će promeniti sve", gde su akteri ovo dvoje ljudi, zasigurno su šokirale mnoge.

 

Filip i dalje luta, tražeći sebe, objašnjavajući ljudima da se definitivno vratio iz Amerike, pa posećuje svog druga Jakšu i saznaje da se on bavi veoma čudnim i sumnjivim poslom.

 

Kako će se odvijati nastavak serije i da li nam sedma epizoda donosi razrešenje bar nekog problema, ili će se stvari samo još više zakomplikovati, saznaćemo večeras.

 

 

makonda-tracker