PRAVILA I KODEKSI

Plata od skoro 10.000 dolara MESEČNO za kraljevsku dadilju: Kako živi dadilja britanske porodice i po kakvim pravilima? (FOTO)

0

Nije lako biti majka, to zna i sama vojvotkinja od Kembridža, ali kako živi žena koja joj pomaže oko brige za Džordža, Šarlot i malog Luja

Ponekad Kejt i Vilijamu je potrebna pomoć oko dece
Ponekad Kejt i Vilijamu je potrebna pomoć oko decefoto: AP / Bernd Von Jutrczenka

Kako živi dadilja dece princa Vilijama i Kejt Midlton

 

Pored toga što čuva troje dece, ona mora da pere odeću, šeta pse i sprema organsku hranu. Ovaj posao je sad uzela Španjolka Marija Tereza Turijon Boralo, koja pomaže Kejt i Vilijamu.

 

Svoj privatni život je posvetila radu za koji je mesečno plaćena 9.400 evra. Marija će da ćuva dete Megan Markl i princa Harija, koji su pre nekoliko dana objavili vest da će postati roditelji. 

 

Decu kraljeve porodice je do 2104. godine čuvala Džesi Veb, koja je bila dadilja Vilijama i Harija. Sad je u penziji i nakon velike sigurnostne provere ju je zamenila Marija Tereza. Dadilja živi sa kraljevskom porodicom, a mora da bude dostupna preko dana i noći za dečije potrebe. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New Canaan Moms (@newcanaanmoms) on

Za sad živi sa Vilijamom i Kejt u njihovom apartmanu. Ima i svoj odvojeni deo kuće, tako da nema problema sa privatnošću. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royalty Report (@royalty.report) on

 

Kao ostale dadilje Marija Tereza se nije udala. Druži se samo sa aristokratijom i postoji nepisano pravilo da je svi nazivaju "gospođa" zbog poštovanja. Imaju svoj poseban kod oblačenja. Od nakita sme da nosi samo suptilne minđuše i narukvice. 

 

Budući da je bezbednost dece na prvom mestu, dadilje moraju da idu na časove samoodbrane, a uz to moraju i da budu poliglote. Osim toga, poželjeno je da su dobri vozači i plivači.

 

 

makonda-tracker