Jake žene

PROPUSTILA kraljevsko venčanje zbog ženske solidarnosti: Amal Kluni oplela po Trampu

0

Iako je nije bilo na venčanju princeze Judžin, Amal je iskoristila to vreme da da podršku ženama i iskritikuje sadašnjeg predsednika SAD, na jednoj konferenciji za žene organizovanoj u Pensilvaniji.

Umesto da uživa sa mužem, Amal Kluni nastavlja borbu za ljudska prava
Umesto da uživa sa mužem, Amal Kluni nastavlja borbu za ljudska pravafoto: profimedia

Vidno mršavija, obučena u crnu haljinu do polovine listova sa dugmićima po celoj dužini, i bež salonkama s otvorenim prstom, Amal Kluni je i ovoga puta zablistala, istaknuvši usne crvenim ružem, prenosi Stil.

 

Ali, to kako je izgledala i što je imala na sebi palo je u drugi plan kada se približila govornici i oplela po američkom predsedniku Donaldu Trampu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amal Clooney (@amalclooneyofficial) on

Naime, lepoj advokatici za ljudska prava se nije nimalo svidelo kada je Tramp ismejao Kristin Blasi Ford koja je pred Senatom svedočila protiv Breta Kavane, nešto pre nego što je izabran za člana Vrhovnog suda, optužujući ga da ju je u prošlosti seksualno zlostavljao.

 

Amal Kluni ima mnogo oštrih reći za Donalda Trampa
Amal Kluni ima mnogo oštrih reći za Donalda Trampafoto: Profimedia

"Preživeli u bilo kojoj zemlji zaslužuju da dobiju priliku da pogledaju svom zlostavljaču u oči i da se jasno izgovori što su im uradili. To znači da predsednik neke zemlje ne sme javno da ismejava ženu koja je hrabro istupila u javnost i progovorila o zlostavljanju", rekla je Amal Kluni pred svima prisutnima aludirajući na događaj koji se dogodio 3. oktobra, kada je Tramp ismejao Kristin Blasi Ford tokom svog govora u Misisipiju.

 

 

makonda-tracker