dva nikosa

I ćerka Maje Volk zaljubila se u Grka: Milenina priča je za roman! (FOTO)

1

Najluđa romantična priča za koju nije ni slutila da bi mogla da joj se dogodi

milena živković
milena živkovićfoto: Instagram/printscreen

 

Kad je mislila da će zauvek ostati sama Maja Volk je spletom najluđih okolnosti upoznala čoveka svog života Nikosa preko interneta, a nakon godinu i po dana njenoj ćerki Mileni (27) se život preokrenuo posle poruke na Instagramu koju je dobila od lepog i nasmejanog Nikosa, momka iz Atine koji živi samo tridesetak kilometara od Majinog novog doma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴍɪʟᴇɴᴀ ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪᴄ ?♒️ (@mileena_generacijo) on

 

Obe su poletele u zagrljaj svojim grčkim ljubavima pravo iz Beograda a svoju ljubavnu priču Milena je ispričala za BGonline.

 

Pre godinu dana Milena je dobila zadatak da pričuva kuću i pse Maji i Nikosu dok su oni na putu. Dan pred polazak u Atinu stigla joj je šarmantna i duhovita poruka na Instagram na koju je odgovorila iako nema običaj to da radi.

 

Sudbina je htela da ona već sutradan kolima krene ka Atini i par dana kasnije vidi i uživo zgodnog i nasmejanog košarkaša.

 

- Malo pre toga sam izašla iz duge veze i nisam htela sebi da dozvolim da poletim i zanosim se. Bilo je mnogo koincidencija oko njega, od toga da je rođen na isti dan kao moj brat, ja sam rođena istog dana kad i njegov tata, da mu je mama imala rak kao i moja mama... Dogovorili smo se da se nađemo u Atini. Krenula sam metroom koji je projurio tih 30 km koliko mi je trebalo od mamine i Nikosove kuće do tamo. Već tokom dopisivanja smo prešli neku drugarsku granicu, pa sam mu rekla da me kad se vidimo zagrli. Već tad sam ga gledala kao prijatelja, mada mi je on rekao da prijateljstva neće biti - priseća se kroz osmeh Milena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴍɪʟᴇɴᴀ ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪᴄ ?♒️ (@mileena_generacijo) on

 

Kad smo se ugledali osetila sam nešto što nisam nikada pre. Znala sam da je „to-to“. Ne umem to da objasnim, ali znam da smo se oboje pogubili, da on nije mogao da nađe kafić u koji je hteo da me vodi, pa ga je locirao tek na gps-u. Izgubio se u svom gradu! Oboje smo se izgubili - iskrena je Milena.

 

I dok su sevale varnice među njima, oboje su se suzdržavali i nisu se čak ni dodirnuli sve dok Nikos nije predložio da odu kod njega.

 

- Na našem prvom sastanku razgovarali smo pet sati u kafiću. Konobar nas je gledao i mislio da smo momak i devojka koji se nisu dugo videli. Predložio mi je da idemo kod njega da mi pokaže pogled sa njegove terase. U sebi sam pomislila „Vidi ti njega, upoznao me je juče i već me vodi kući“. I zasta se sa njegove terase pruža divan pogled. Bio je veliki džentlmen, ništa mi nije uradio. Čak sam ga ja prva poljubila. Samo smo se poljubili i pomislila sam „to je verovatno ljubav čim me je vratio kući dokle treba 30 km vožnje”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴍɪʟᴇɴᴀ ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪᴄ ?♒️ (@mileena_generacijo) on

 

Milena je tokom tog boravka u Grčkoj potpuno zaboravila zašto je u stvari tu došla, a zaljubljena je već godinu dana.

 

 

makonda-tracker