niski udarci

Nataša Bekvalac upustila se u LAJV PRIČU sa fanovima: Odgovorila gde ima SILIKONE, a JEDNA UVREDA ju je BAŠ POTRESLA

2

Računala je i na zlurade komentare

nataša bekvalac
nataša bekvalacfoto: Glossy

 

Nataša Bekvalac po prvi put se uključila lajv na društvenoj mreži Instagram kako bi komunicirala sa svojim obožavateljima. Naime, Nata je rešila da odgovara na pitanja radoznalih fanova i otkrila nepoznate detalje.

 

Na samom početku lajva, Nataša je priznala da je bila srećna kada je izašla njena nova pesma "Mala plava", a onda je ušla na "Jutjub" i rastužila se. Naime, Natašu su pogodili negativni komentari na njen račun, pa se zapitala zbog čega ljudi imaju potrebu da pišu negativne komentare.

 

Pop zvezda je između ostalog rekla da kontrolu nad njom ima jedino njena sestra Kristina.

 

- Ti me, Kristina, kontrolišeš i malteretiraš ceo život, rekla je Nata, a onda joj je u jednom trenutku zazvonio telefon. i dodala da radi na baladi.

 

- Zove me neko, ne smem da se javim, nepoznat je broj. Sigurno su iz osiguravajuće kuće, nešto nisam platila, našalila se Bekvalčeva. Pevačica je dodala da radi na novoj numeri, reč je o baladi. Takođe je otkrila da joj Kristina Bekvalac veoma pomaže u karijeri.

 

- Kristina utiče na moju karijeru, ali ne voli da se spominje, rekla je Nata.

 

Fanovi su joj putem komentara uputili pitanja vezana za prosidbu i udaju, a pevačica je priznala da nema nameru da se više udaje.

 

Aman prestanite sa udajom i prosidbom! Stvarno sam se smroila. Probala sam, što bih sad srljala, pa nisam baš toliko glupa", rekla je Nataša, a onda je jedan korisnik ostavio negativan komentar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

- Sponzorušo, samo si ga iskorišćavala pa te odvalio od batina, napisao je jedan muškarac, ali pop pevačica je imala spreman odgovor.

 

"Tako je mačko, ljubavi moja! Nikada neću znati šta je tog dečka tako povredilo da mi se tako obraća".

 

Nataša je odgovorila i na pitanja o silikonima, te je rekla da nije radila usta.

 

Kako kaže ima puna usta na svog oca. Svi su primetili da je Nataša u zadnjih nekoliko meseci dosta smršala, te se povela reč o dijeti.

 

- Nisam na dijeti, nego malo vodim računa, a pre četiri meseca sam se baš sekirala, pa sam zato smršala, objasnila je panonska barbika.

 

 

makonda-tracker