tamno srce slave

Za doručak je uzimao ekstazi, ispijao litre votke, spavao sa manekenkama: Priča slavnog muzičara nije mogla dugo da traje!

0

Mobi je napisao memoare o putovanjima, demonima koji vrebaju iza sjaja...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Američki muzičar Ričard Melvil Hel (53), poznatiji pod umetničkim imenom Mobi najavio je izlazak memorara 'Then It Fell Apart' za 2019., piše The Rolling Stone.

 

- Radi se o putovanju u tamno srce slave i demonima koji vrebaju iza sjaja životnog stila slavnih - napisao je Mobi na Twitteru za nastavak svojih memoara iz 2017. 'Porcelain: A Memoir'.

 

'U leto 1999. Moby je objavio album koji je definisao eru, 'Play'. Poput albuma koji definišu generaciju, 'Play' je bio sveprisutan i katapultirao je Mobija u superzvezde. Odjednom se družio s Dejvidom Bouvijem i Lou Ridom, Kristinom Riči i Madonom, uzimajući ekstazi za doručak, ispijajući svaki dan litre votke i spavajući s modelima. Bila je to deta koja nije mogla trajati. A onda se sve raspalo', stoji u saopštenju izdavačke kuće Faber Books, koja će objaviti memoare 11. juna 2019.

 

Poznati američki komičar i voditelj Stiven Kolbert rekao je za 'Then it fell apart' da 'nekako ta hronika duge, tamne noći duše uključuje smešne priče u kojima su Tramp, Putin i uistinu zbunjujući niz degenerika'.

 

 

makonda-tracker