bez cenzure

Melanija Tramp o bračnoj krizi: Volim li Donalda? Bio je jako šarmantan...

1

Prva dama Amerike priznala da svađe nisu retkost u njenom braku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Melanija Tramp (48) je dala veliki intervjuu za televizijsku kuću ABC i pred voditeljem Tomom LIamasom odgovorila na intrigantna pitanja. Prva dama je ispričala mnoge stvari iz privatnog života o kojima se do sada samo nagađalo. Tako je otkrila i da se neretko svađa sa suprugom Donaldom Trampom (72) i da joj je omiljeni deo predsjedničkog mandata - putovanje po svetu.

 

- Volim Vašington. Volim živeti tamo. Od Bele kuće sam napravila dom, za svog sina i za muža. I volimo tamo živeti - započela je Tramp. Dodala je i kako joj je velika čast služiti sjajnoj naciji.

 

Melanija je s voditeljem Llamasom posetila životinjski rezervat u Keniji i tamo odgovarala na 'škakljiva' pitanja. U najavi za veliki intervju je stajalo kako nema zabranjenih pitanja. I zaista, Llamas ju je čak pitao voli li svog supruga.

 

- Da, dobri smo - kratko je odgovorila Melanija s osmehom.

 

- Najvažniji deo ovoga je putovanje svetom i državom, upoznavanje ljudi, slušanje i pomaganje koliko god mogu. Važno je slušati šta je važno narodu - ispričala je Melanija.

 

Javnost je najviše zanimalo šta će Melanija reći o bračnoj krizi. Podsetimo, Melanija je s Donaldom Trampom u braku od 2005. godine, a zajedno imaju i 12-godišnjeg sina Barona.

 

Bio je jako šarmantan i imali smo jako dobru hemiju. Dogovorili smo prvi dejt tako da je on meni dao svoj broj jer ja njemu nisam htela dati svoj. Nisam htela biti jedna od tih dama, a on je bio poznat kao 'ženskaroš' - ispričala je Melanija 2015. godine.

 

Nastavak na sledećoj strani

makonda-tracker