stavila tačku

Pevačica doživela BRUTALNO RAZOČARENJE: Aleksandra pročitala VRELE PORUKE svog dečka sa RIJALITI ZVEZDOM!

0

Pevačica mu je dala rok da se iseli.

foto: Youtube/printscreen
foto: Youtube/printscreen

Pevačica Aleksandra Bursać doživela je teško razočarenje kada je saznala da se njen dečko dopisivao sa Anđelom Vešticom, i to joj slao brutalno perverzne stvari.

 

Odlučila je da stavi tačku na svoju dvogodišnju vezu, izašla iz stana u kom su živeli zajedno i dala mu rok da se on iseli.

 

Ovaj skandal isplivao je u javnosti, a Veštica se pravda da nije znala da je u pitanju pevačicin dečko, niti da je zauzet. Aleksandrin dečko Zoran priznao joj je sve i potvrdio da su poruke istinite.

 

Tim povodom Aleksandra se oglasila na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Singer? (@bursacaleksandra_official) on

 

Dragi moji, kako se dalje ne bi širila bespotrebno priča, želim ovim putem da potvrdim tekst koji je izašao u medijima. Situacija u kojoj sam se našla nije ni malo prijatna, ali verujem da se sve dešava sa razlogom. Ljudi u naše živote ulaze, ali i izlaze s razlogom. S obzirom da sam javna ličnost, koristim priliku da svim devojkama skrenem pažnju na dodatnu opreznost koja nije na odmet. Moja porodica i prijatelji su uz mene i to je u ovom momentu najbitnije. Ovo je moje poslednje oglašavanje na ovu temu. Hvala na razumevanju", napisala je Aleksandra na društvenim mrežama.

 

makonda-tracker