muzička poruka

Kija Kockar - SRPSKA HEROINA: O, da! U kraju se VARI SKANK, ekipa je najjača! (VIDEO)

7

Pobednica rijalitija i novopečena pevačica, sinoć je zapalila publiku u Beču

kija kockar
kija kockarfoto: Instagram/printscreen

 

Kija Kockar je i dalje u žiži interesobanja medija i javnosti. Naime, pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", naprasno se zainteresovala za muziku i ubrzo postala pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) on

 

Publika i javnost su je doživeli ako nekoga ko je pretrpeo težak životni period. Prevarena od supruga, i to javno, izdigla se "iz pepela" i jako brzo napravila muzičku karijeru. Skupila je mnogo simpatija od prevarenih žena koje su saosećale s njom, ali i od muškog dela populacije koji je želeo slomljenoj ženi da bude rame za palkanje.

 

Kija je jako dobro osmislila svoju putanju i iskoristila dobru životnu priliku, koja se ne pruža svakome, da se lati mikrofona.

 

Njena ciljna grupa su mladi i Kockareva je zablistala u novom muzičkom pravcu, a po uzoru na kolege koji se time već bave, te se baš kod svoje ciljne grupe dobro kotirala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) on

 

Popularna muzika, nažalost, promoviše drogu i nameće "rijaliti" model ponašanja, a pevačica samo prati poslednji krik "muzičke mode", te je otpevala pesmu koja datira još iz prve "Zadruge".

 

 

 

makonda-tracker