skandalozno

Pevačicu manijak zlostavljao u vozu: Nataša šokirana i prepadnuta, slučaj prijavljen policiji!

0

Podelila je užas koji je prošla

nataša hamilton
nataša hamiltonfoto: Profimedia

 

Pevačica Nataša Hamilton (36), bivša članica grupe 'Atomic Kitten', podelila je sa svojim pratiteljima na Twitteru 'užas' koji joj se dogodio dok se vozila vozom. Nataša se vraćala kući u London, a voz je bio krcat pa je jedan muškarac iskoristio priliku i 'prilepio' se uz pevačicu.

 

Ovaj gnusni čovek je trljao svoj penis o mene u prepunom vozu. Mislila sam da se nečija torba trlja o mene sve dok nisam osetila da mi neko diše za vratom. Zgrožena sam i o svemu ću obavijestiti policiju - napisala je Nataša.

 

Hamilton nije želela da zlostavljač prođe nekažnjeno pa ga je uslikala i njegovu fotografiju podelila na internetu, a o svemu je obavestila i policiju, prenosi Daily Mail.

 

 

- Slikala sam ga pre nego što sam napustila voz. Neko mora stati na put ovakvom ponašanju - zaključila je na kraju.

 

Nakon objave, dobila je punu podršku svojih pratitelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Hamilton (@natashahamilton) on

 

Nataša je godinama bila članica nekad popularne grupe Atomic Kitten, koja se raspala 2004. godine. Devojke iz benda se dugo nisu mogle pomiriti s neuspehom. Nedavno su izjavile kako i danas za raspad krive Kajli Minog  (50) koja im je navodno ukrala hit 'pred nosem'. Tvrde da je pesma ' I can't get you out of my head' pisana za njih, ali je Kajli bila snalažljivija i pridobila autore hita da je daju njoj.

 

 

 

makonda-tracker