odmor za pamćenje

Mia Borisavljević imala NAJJEZIVIJE letovanje: Odmor joj se pretvorio u HOROR AVANTURU, ostala sama u sred pustinje

0

Oko nje nigde ničega, samo pesak, temperatura previsoka...

mia borisavljević
mia borisavljevićfoto: Instagram

 

Mia Borisavljević i Bojan Grujić nedavno su se vratili sa odmora u Egiptu, koji će između ostalog pamtiti i po neprijatnosti iz pustinje, na koju ni u najluđim snovima nisu računali.

 

- Mia i Bojan su odmor u Egiptu iskoristili i da bi proveli dan u pustinji. Oni su se odlučili za safari, koji podrazumeva grupnu vožnju kvadrima jer oboje vole avanture. Sve je krenulo kako treba dok se u jednom momentu usred pustinje Mijino i Bojanovo vozilo nije pokvarilo. Pevačica nije mogla da veruje šta joj se dogodilo, naročito što su sami morali da čekaju više od pola sata usred pustinje. Mia je besnela, bila je potpuno van kontrole - otkriva dobro obavešten izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

 

- Kako je moguće da ste nam dali neispravno vozilo? Šta ćemo sada da radimo? - navodi se da je vikala Mia, dok joj je Arapin na engleskom jeziku objasnio da će brzo rešiti stvar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

 

On je pokušao da pokrene vozilo, ali nije uspeo. Kada je pevačici saopšteno da će ona i Bojan morati da sačekaju da dođe drugo vozilo, dodatno se iznervirala, jer su u pustinjama previsoke temperature. S druge strane, bilo je potpuno sablasno to što su više od pola sata sami bili usred pustinje jer je grupa morala da nastavi put. Upravo iz bezbednosnih razloga, u Egiptu su zabranjene pojedinačne ture pustinjom, pa nije prijatno kada ostanete sami, a gde god pogledate vidite samo pesak. U svakom slučaju, novo vozilo je stiglo za Miju i Bojana, pa su se bezbedno vratili u hotel.

 

Danas, Mia u potpunosti drugačije gleda na čitavu situaciju.

 

Ma, ta priča mi je sada smešna. To su uobičajene stvari koje svakome mogu da se dese. Mi smo se zaista divno proveli u Egiptu i jedva čekam da idemo ponovo na neko putovanje. Mada, mislim da uskoro nećemo moći, jer ja izdajem novi album, a Bojan sprema svoje pesme - izjavila je ona.

 

makonda-tracker