princeza od skandala

Danas se udala, ali princeza Judžin nije bila baš DOBRA DEVOJČICA: Drogirala se, orgijala u školskom dvorištu, zvali su je TRČEĆA NIMFA!

0

Sa sestrom se dogovorila da mrze Megan Markl i Kejt Midlton.

princeza Judžin
princeza Judžinfoto: Profimedia

 

Do sada je bila neprimetna i svetu nebitna, ali princeza Judžin (28), koja se danas udala za Džeka Bruksbenka (32), bila je prava kraljevska buntovnica koja se više puta našla u centru skandala.

 

Pre nekoliko godina njenu porodicu pratio je veliki seks skandal čiji su glavni akteri bili njen roditelji, princ Endru (58), drugi sin kraljice Elizabete, i Sara Ferguson (58). Iako razvedeni, oni su poznati po ispadima od kojih cela kraljevska porodica strahuje.

 

Sara i Endru se poznaju ceo život i odrasli su zajedno. Iz drugarstva se rodila ljubav, zatim se desio brak. Samo godinu dana od njihovog venčanja isplivale su erotske fotografije obnažene Sare Ferguson kako joj nepoznati muškarac (za kojeg se kasnije ispostavilo da je finanskijski savetnik Džon Brajan) sisa prste na nogama.

 

- Samo mi je sisao prste, ništa se nije dogodilo. Barem nisam snimila pornić - bio je Sarin komentar, koja nije shvatila zašto se diže prevelika fama oko fotografija. Ni princ Endru nije bio "cvećka", s obzirom na to da je uhvaćen kako ima seks sa maloletnicom. Posle svih skandala, par je odlučio da se raziđe 1996. godine posle deset godina braka. Zanimljivo je da su, uprkos razvodu, nastavili da žive na istom imanju. Princ Endru se preselio u rezidenciju svoje babe, a Sara je kupila kuću odmah do prinčeve.

 

Traumatično detinjstvo obavijeno seks skandalima moralo je da ostavi neke posledice na Judžin. Tako je ona sa samo 18 godina izbačena iz srednje škole jer je uhvaćena u orgijama sa prijateljima.

 

venčanje princeze judžin
venčanje princeze judžinfoto: Profimedia

 

Princeza i njezinih 20 prijatelja organizovali su rođendansku žurku u školskom dvorištu. Posle nekoliko čašica alkohola ekipa se razgolitila, garderoba je bila po celom dvorištu, a učenici su orgijali! Princeza je uslikana potpuno gola! Iste večeri, pošto su objavljene fotografije, dobila je nadimak "trčeća nimfa" jer je počela da beži kada se direktor škole pojavio na vratima.

 

Pored seks skandala, Judžin je uhvaćena i kako konzumira lakše droge. Na jednoj žurki uslikana je sa cigaretom u ustima, čašicom u ruci, sva raščupana i u ofucanoj potkošulji. Jedina osoba koja je tada bila uz nju je sestra Betris.

Inače, Judžin i Betris navodno su se dogovorile da mrze Kejt Midlton i Megan Markl jer one smeju da nose tijare dok njoj i njenoj sestri to nije dozvoljeno.

 

I kada su svi mislili da se "princeza od skandala" smirila jer se zaljubila u Džeka, za kojeg se i verila, ponovo se desio peh. Njen izabranik je uhvaćen sa golom striptizetom. Fotografije su bile toliko eksplicitne da nisu smele biti objavljene u novinama!

 

Čak postoji i video na kojem Džek leži dok striptizeta jaše na njegovim leđima obučena u crnu kožnu sado-mazo odeću. Fotografije i video objavila je prijateljica koja je tada bila s njim u izlasku, a kada su mediji kontaktirali Kensingtonsku palatu, fotografije su odjednom nestale.

 

- Ta scena koju ste videli nije bila realna. Džekovi prijatelji su napravili foru za njegov rođendan - opravdao je događaj tada izvor blizak kraljevskoj porodici. S obzirom na burnu prošlost princezine porodice, pravo je čudo što je venčanje proteklo bez ijednog skandala.

 

 

 

makonda-tracker