ekskluzivno za glossy

Ceca Ražnatović u prvoj PRAVOJ biografiji otkriva: Ovo je moja ŽIVOTNA ISTINA!

3

To što je sa 14 godina svoje detinjstvo zamenila svetlima pozornice u životu najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović označilo je mnogo toga kasnije. Kao da je sve kod nje dolazilo pre vremena, burnije i intenzivnije u svakom smislu.

foto: glossy
foto: glossy

Ono što je lepo kod nje je delovalo još blistavije, a ono loše bolelo je mnogo više nego što se čini da bi prosečna žena mogla da podnese.

 

Kako god, tokom svih ovih godina jedna od naših najpopularnijih pevačica svih vremena svojim željama, emocijama i upornošću za sobom je ostavila dane čiji sadržaj nikog ne ostavlja ravnodušnim.

 

Pevačica je rođena

 

Svetlana Ceca Veličković rođena je 14. juna 1973. godine u Prokuplju, a odrasla u Žitorađi. Mama Mira bila je učiteljica, a otac Slobodan trgovac.

 

- Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: "Jao, rodila se pevačica!" Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico - prisećala se Ceca, čijoj sreći kad je dobila sedamnaest meseci mlađu sestru Lidiju nije bilo kraja.

 

- Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - evocirala je jednom uspomene...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 48. broju magazina Glossy, koji u sredu, 10. oktobra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker