nezgoda

Život mi nije u opasnosti: Emina Jahović nakon saobraćajne nezgode, poručila fanovima da je IPAK dobro (VIDEO, FOTO)

0

Prelepa pevačica je doživela saobraćajnu nezgodu na Novom Bogradu, a njen prijatelj i menadžer je otkrio detalje.

Emina Jahović
Emina Jahovićfoto: Damir Dervišagić

Naime, kako prenosi Ninoslav Prodanović, pevačicin prijatelj i menadžer, kaže da se Eminin džip, kojim je upravljao njen vozač, sudario se sa automobilom na raskrsnici, u ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

Bila je u šoku kada se to dogodilo. Ona nije želela odmah da uzrujava porodicu, pa im je javila šta se desilo satima posle nezgode. Kad su mediji počeli da je zovu, odlučila je da kaže šta se desilo i poštedi ih dodatne nervoze", dodao je Ninoslav.

Nakon izvesnog vremena, pošto Emina nije želela da se diže frka i uzbuna oko nezgode, objavila je na društvenoj mreži Instagram, sliku i video u kojima objašnjava da je dobro i da se ne brinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

 

Na slici piše: "Dragi prijatelji, samo da vas obavestim da se osećam dobro nakon sudara automobila i da mi život nije u opasnosti kako su neki mediji preneli. Na snimanju sam u Beogradu, a iako sam i dalje pomalo u šoku moram da nastavim sa radom večeras. Hvala sam za podršku, šaljem vam puno ljubavi".

 

A onda je usledio i video na Instagram storiju, gde se pojavljuje lično i govori o sudaru, sa namerom da vidimo da je dobro i da nema čak ni ogrebotinu.

 

 

makonda-tracker