Poznati novinari u akciji Humanitarna strela

Novinar lista 24 sata Nebojša Marković pobednik je akcije pod nazivom Humanitarna strela koja je održana na centralnom atrijumu Delta Cityja
0
1 / 8

Veliki broj novinara štampanih i elektronskih medija takmičilo se u pravom olimpijskom sportu - streličarstvu. U ime medijske kuće za koju radi, pobednik je donacije poklonio u humanitarne svrhe Svratištu. Donacije su obezbedile kompanije Imlek i Knjaz Miloš pa će se tako mališani Svratišta obradovati poklonima u vidu voćnih jogurta, čokoladnih mleka i vode.

 Zadatak novinara je bio da gađaju u metu profesionalim lukom i strelom, u cilju osvajanja što većeg broja poena. Konkurencija je bila velika jer su se ovom događaju odazvali predstavnici TV Pink, TV Avala, TV Prva, dnevnih novina Blic, Večernje Novosti, Press, Alo, lifestyle magazina Story, Hello, Gloria kao i novinska agencija Tanjug, internet portal Mondo i Radio Antena.

Nešto kasnije, održano je i finalno takmičenje najboljih streličara, posetilaca Delta Cityja, koji su se takmičili u periodu od prvog do 14. februara. Pobednik ovog takmicenja je Mladenović Darko koga očekuje prelep poklon za Dan zaljubljenih - romantični vikend za dvoje u hotelu Continental.

makonda-tracker