top

Njih dvoje su 12 godina zajedno, a skoro ih NIKADA ne viđamo u JAVNOSTI: Ova Brazilka je zanosna supruga Metjua Mekonahija! (FOTO)

0

Nikoga nije ostavila ravnodušnim ovog puta.

metju i kamila
metju i kamilafoto: Profimedia

Oni nisu jedan od parova koje često viđamo na crvenom tepihu i ne vole preveliku pažnju. Upravo zato svako je njihovo pojavljivanje posebno istaknuto. Ovoga puta u Njujorku svu pažnju okupljenih ukrala je prezgodna Kamila Alves, dugogodišnja supruga glumca Metjua Mekonahija.

 

Kada su se u četvrtak uveče pojavili na gala večeri na Menhetnu, bračni par Mekonahi izazvao je pravu pometnju, prenosi Stil. Osim veselja što ih napokon vide u zajedničkom izlasku, okupljeni nisu krili oduševljenje izgledom i stajlingom glumčeve pratnje, supruge Kamile Alves.

 

Metju Mekonahi nije se odvajao od svoje lepe supruge koje nikoga nije ostavila ravnodušnim.

 

kamila i metju
kamila i metjufoto: Profimedia

Zanosna Brazilka pojavila se u senzacionalnoj beloj kreaciji s dubokim dekolteom i tako naglasila sve svoje atribute. Ceo izgled je zaokružila zlatnim salonkama i mini zlatnom torbicom kao i visećim minđušama. Ova tridesetšestogodišnjakinja je izgledala poput prave filmske dive, a ponos nije krio ni popularni teksaški glumac koji je ovoga puta ipak bio u drugom planu.

 

zanosni
zanosnifoto: Profimedia

Metju i Kamila zajedno su poslednjih 12 godina, a u bračnu luku uplovili su pre šest.

Ulazio sam u četrdesete i hteo sam da se skrasim i zasnujem porodicu. Znao sam da je kasnije sve teže naći partnera koji ti odgovara. Onda je u moj život ušetala ta krasna žena, bila je to Kamila, i zauvek me promenila", rekao je jednom prilikom ovaj glumac.

 

makonda-tracker