neočekivano

Popularna pevačica se predala policiji: Kardi Bi iza rešetaka?

0

Kardi Bi je stigla juče, 1. oktobra u policijsku stanicu u Kvinsu, zbog skandala koji je napravila u striptiz klubu krajem avgusta.

Kardi Bi
Kardi Bifoto: Profimedia

Do incidenta je došlo tako što je Kardi napala dve sestre koje su radile kao striptizete u klubu gde je nastupao njen muž, zbog sumnje da je jedna od njih imala nešto sa njim.

Tvrdi se da je bilo nekoliko incidenata zbog kojih je izbila tuča, dok sestre tvrde da je pevačica došla u klub krajem avgusta, posle ponoći, i rekla ljudima sa kojima je došla da ih napadnu, u međuvremenu bacajući flaše i stolice na njih.

Sestre koje su navodno povređene su odbile medicinsku pomoć, sugerišući da je Kardi Bi dala svojim prijateljima povod da se potuku sa njima, ali da je ona vešto ostala van tuče.

Podsetimo da je reperka takođe do nedavno bila striptizeta, i da se ne stidi da priča o tome. Takođe nam je i poznato da je sklona pravljenju incidenata.

Ona se juče odazvala pozivu policije da dođe na informativni razgovor. Kardi Bi neće biti uhapšena za sad, ali je optužena za dva prekršaja, a to su napad i nesmotrena opasnost. Strani mediji izveštavaju da bi trebala da se pojavi na sudu 29. oktobra.

makonda-tracker