pogledajte

Starost je samo broj: Kako se ova slavna glumica i bivša manekenka prošetala po modnoj pisti u 60. godini

0

Endi Mekdauel se vratila na modnu reviju posle dugo godina i oduzela svima dah

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reč je o glumici i bivšoj manekenki Endi Mekdauel koja se juče vratila na modnu pistu nakon dugo, dugo godina i oduševila sve koji su se okupili na obali reke Sene u Parizu povodom revije poznatog kozmetičkog brenda, prenosi Stil.

 

Endi Mekdauel
Endi Mekdauelfoto: Profimedia

 

Endi, koja je već tri decenije ambasadorka ovog brenda, pistom je prošetala u uskoj šarenoj šljokičavoj haljini koja je naglasila njenu sjajnu figuru, a iskombinovala ju je s raskošnom zlatno-tirkiznom ogrlicom i sandalama s platformom, dok je njen najljepši ukras bila dugačka bujna talasasta kosa.

 

Lepa glumica je za časopis Vog izrazila svoje veliko uzbuđenje zbog povratka na modnu pistu.

 

Endi Mekdauel
Endi Mekdauelfoto: Profimedia

 

"Nisam nosila reviju dugo godina", rekla je Endi koju je posebno razveselila činjenica da je revija bila u Parizu, gradu u kom je započela svoju karijeru pre 40 godina. U Francusku se odselila kao 20-godišnjakinja iz malog gradića u Južnoj Karolini u kom je odrasla pa se na svom prvom kastingu za Ive Sejnt Lorant pojavila u običnoj majici, farmerkama i bez trunke šminke, piše američki Vog.

 

"U Parizu sam naučila puno toga i na neki način odrasla i postala osoba kakva sam danas. O, i naučila sam kako se nosi crveni ruž", prisetila se glumica.

 

A osim nje, na pisti nas je oduševila i 43-godišnja Eva Longorija, koja je takođe već godinama zaštitno lice brenda, a reviju je odradila samo tri meseca nakon što je rodila svoje prvo dete, sina Santijaga Enrikea Bastona, pa je zaista izgledala neverovatno dobro.

 

Eva Longorija
Eva Longorijafoto: Profimedia

 

makonda-tracker