intrigantno

Pre nego što su postali poznati i bogati bavili su se STRIPTIZOM: Velike holivudske zvezde bi najradije IZBRISALE ovu prošlost! (FOTO)

0

Zvezde poput Channinga Tatuma i Cardi B su poznate po njihovom uspehu u filmskoj i muzičkoj industriji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Međutim, pre njihovog pojavljivanja u Holivudu, iza sebe su imale različite poslove koji su im donosili novac od kojeg su živeli.

 

U ovom slučaju je to bio striptiz. Iako za njihovu “burnu” prošlost mnogi znaju, Channing i Cardi nisu jedine poznate ličnosti koje su se bavile ovim poslom.

 

Postoji mnogo zvezda za koje se nedavno otkrilo da su nekada imale dobru striptiz karijeru.

 

Kod nekih je trajala samo vikend, kod drugih nekoliko meseci, dok postoje i one koje su se ovim bavile i po nekoliko godina.

 

U nastavku otkrijte koje su to zvezde!

 

Čening Tejtum

 

Film “Magic Mike” je baziran na njegovoj priči dok je radio kao striper na Floridi. Na jednom videu koji je dospeo u javnost, može se videti Čejning Tejtum kako pod imenom “Chan Crawford” igra za goste, koji su ni manje ni više – vrlo zadovoljni. Glumac je u jednom intervjuu iz 2011. otkrio da se ne stidi toga i da se ne kaje zbog svojih postupaka. Ipak, nikada se ne bi vratio na ovaj posao.

 

 

Lejdi Gaga

 

Pevačica je upisala Tisch školu za umetnost u Njujorku, ali ju je napustila i istovremeno se iselila iz doma njenih roditelja. Da bi se izdržavala, radila je kao konobarica preko dana, a noću je igrala u striptiz klubu. Prema nekim časopisima, Gaga je počela sa ovim poslom sa 18 godina. “Moja tačka je bila divlja. Nosila bih crnu kožu i igrala uz Black Sabbath, Guns N’ Roses i Fath No More. Pravi rock’n’ roll”, otkrila je pevačica.

 

foto: Profimedia

Kardi Bi

 

Hip-hop umetnica je javno govorila o svom nekadašnjem poslu i koliko možemo videti, nikada je nije bio stid zbog toga. Uz pomoć ovog posla, kojim se bavila 3 i po godine, Cardi je uspela da plaća račune, stan, ali i da investira u njen cilj da postane umetnica

 

foto: Profimedia

Kortni Lav

 

Pored pevanja, glume i venčanja sa Kurtom Cobainom, frontmenom benda Nirvana, Courtney je bila egzotična plesačica. Kako je priznala, posao joj je donosio i do 300 dolara dnevno, što joj je pomoglo da oformi bend “Hole”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In my next life I'll be a butterfly born in a bower, where roses and lilies and violets meet ??

A post shared by Courtney Love Cobain (@courtneylove) on

 

 

Kris Pat

 

Fanovi glumca sigurno znaju da je neko vreme živeo u kombiju na Havajima. Pored poslova poput čuvanja dece i košenja trave, Pratt je takođe bio i striper. “Oduvek sam bio gola osoba. Voleo sam da budem go. Bio sa slobodan, pa sam mislio da mogu dobro i da zaradim.” Takođe je dodao da su ga jednom platili 40 dolara, kada je igrao na rođendanskoj proslavi njegove bake. “Nikad nisam bio “Magic Mike. Jednom sam se prijavio na audiciji za striptiz klub, ali mislim da su me odbili. Ipak nisam dobar plesač”, priznao je glumac.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker