Primer koji treba da sledimo

Oni svoje mane nose najlepše: Ove holivudske zvezde proslavile su njihove NEPRAVILNOSTI kojih se NE STIDE (FOTO)

0

Navikli smo da se poznate ličnosti uvek predstavljaju u najboljem svetlu, a zahvaljujući raznim programima za uređivanje slika, savršen izgled bez greške nije mnogo teško postići.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fasciniranost poznatim ličnostima nikada nije bila veća, pogotovo kada je u pitanju njihov fizički izgled. Iza njege stoje naporni treninzi, disciplinovana ishrana i mnogo odricanja, a ponekad se desi i upotreba fotošopa. sa druge strane se nalaze one osobe koje imaju različite “mane” koje ih ne sprečavaju da budu uspešne toliko koliko su sad. Zvezde sa ovom vrstom problema ih sa ponosom ističu i ohrabruju ljude širom sveta da fizički izgled u stvari nije toliko bitan,

kao i da niko nije savršen, koliko god da imate novca na računu.

Sledeće poznate ličnosti koje ćemo vam predstaviti u nastavku su upravo takve – “savršeno-nesavršene” i nisu dozvolile da njihov fizički nedostatak utiče na njihovo samopouzdanje, a samim tim i karijeru i uspeh.

 

Vini Harlou

 

Uspešna Kanadska manekenka, boluje od Vitiliga, stanja kože koje uključuje nedostatak pigmeneta.

 

foto: Profimedia

Karolina Kurkova

 

Češka manekenka je poznata kao jedna od Victoria's Secret anđela. Kada se malo bolja zagledate u njene silke (ali ne iz magazina jer su uglavnom sređene), možete primetiti da Karolina nema pupak - što je rezultat operacije koju je imala kao dete. To je ni malo ne sprečava da bude jedna od svetski poznatih modela.

 

foto: Profimedia

Megan Fox

 

Ko bi rekao da jedna od najlepših glumica ima problem sa prstima na rukama i nogama? Meghan ima nerazvijene jagodice na palčevima, zbog čega joj je nokat vrlo kratak, a zglob prsta izbačen. U početku je imala problem sa samopouzdanjem, ali je kasnije naučila da ceni svoje telo takvo kakvo jeste.

 

foto: Instagram

Seal

 

Iako mnogi misle da pevač ima ožiljke na licu zbog problema sa aknama, istina je drugačija. Seal ima jednu vrstu lupusa - diskoidni eritemski lupus (DEL) - hronično bolenje kože koje izaziva upale i pojavu ožiljaka na koži koja je izložena suncu.

 

 

Silvester Stalone

 

Silvester ima prepoznatljiv izgled zbog oštećenja facijalnih nerava, zbog čega mu se jedna strana lica jedva pomera.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker