Dejvid Bekam: Superheroj sa magistrale

0
Slavni britanski fudbaler Dejvid Bekam našao se juče u nevolji jednom vozaču i njegovoj deci kada im se tokom pljuska automobil zaustavio na putu

Dok se vozio jednom od magistrala u južnom delu Engleske, poznati sportista Dejvid Bekam primetio je kako neki automobil stoji zaglavljen na jednoj veoma prometnoj raskrsnici. Popularni trendseter odmah se zaustavio, izašao iz kola i prišao kako bi putnicima pomogao da pomere vozilo sa druma. Nekoliko sati kasnije, vozač koji se predstavio kao Pol Long pozvao je BBC kako bi se i javno zahvalio slavnom fudbaleru.

- Jutros sam po jakoj kiši krenuo da odvezem decu u školu i na prilazu jednoj od petlji, kola su mi se samo zaustavila. Nakon desetak minuta, zaustavio se jedan automobil i iz njega je izašao čovek sa kapuljačom kome nisam odmah mogao da vidim lice. Kada mi se približio, shvatio sam da je to Dejvid Bekam. Upitao nas je da li smo dobro, a ja sam ga zamolio da mi pomogne da pomerimo automobil sa strane. Nakon uspešno obavljenog posla, još jednom nas je pitao je li sve u redu sa nama. Dok je odlazio, uzviknuo sam Hvala Dejvide, zaista te volim! Njegova kola sam video samo iz daljine i ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, ali rekao bih da je u pitanju bio Audi. Oduvek sam ga cenio, ali od sada sam njegov najveći obožavalac. Doduše, osećam se pomalo glupo što sam mu tako brzopleto rekao da ga volim. On je istinska veličina, posebno zbog toga što se uhvatio u koštac s kišom kako bi nam pomogao – ispričao je Pol.

makonda-tracker