svaka čast!

Srbija je PONOSNA na nju: Sanja Marinković sa porodicom posetila DALEKU DESTINACIJU, a ono što je tamo uradila OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA!

0

Srpska voditeljka, poznata po emisiji "Magazin In" koju godinama vodi na malim ekranima, Sanja Marinković, prethodnih nedelja bila je sa članovima porodice u Zanzibaru, udaljenom oko 6.000 km od srpske prestonice.

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Kako piše "Scena", Sanja Marinković je boravila u veoma siromašnom delu, te je odlučila da donira veliki broj garderobe i igračaka tamošnjoj deci.

 

- U blizini hotela nalazi se selo u kojem se nalazi pleme Masai, koje broji oko pola miliona ljudi. Svaka žena ima desetoro dece, a dane provode tako što prodaju nakit po plažama. Žive i rade u šumi, a dok su na plažama druže se sa turistima. Poslednji dan pre povratka u Beograd Sanja je zajedno sa članovima porodice poklonila garderobu, kao i obuću. Njen sin Strahinja je sve svoje igračke dao mališanima koji se nalaze u ovom plemenu. Bukvalno sve što su mogli da im poklone su dali - kaže izvor za "Scenu". Sanja Marinković nedavno je progovorila o estetskim operacijama, a više o tome pronaći ćete klikom na link.

 

Deca su bila oduševljena pa su joj na kraju poklonili figuricu koju su napravili samo za nju, a to joj je ostalo kao jedna divna uspomena sa ovog putovanja.

 

 

 


 

makonda-tracker