svoj mir

Želi svoj kutak na crnogorskom primorju: Sanja Marinković KUPUJE apartman u baš ovom mestu!

0

Harizmatična voditeljka rešila je da uoloži novac u jednu nekretninu koju merka već neko vreme. 

sanja marinković
sanja marinkovićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

Voditeljka već danima sa drugaricom Vesnom Dedić razgleda nekretnine na primorju jer, kako saznajemo, planira da kupi stan za svoju porodicu i sebe.

 

Sanja Marinković je trenutno u Crnoj Gori sa koleginicom i najboljom prijateljicom Vesnom Dedić. Vesna joj je pokazala nekoliko apartamna u Lušticama i ona sada razmišlja da pazari jedan za troje kako bi uživala sa suprugom i sinom - otkriva za “Blic“ dobro obavešten izvor.

 

Sanja Marinković inače svake godine letuje u Crnoj Gori gde boravi makar nedelju dana i smatra da je vreme da tamo ima i svoj kutak kako bi uživala u pauzama od posla na ružičastoj televiziji.

Sanja izuzetno voli crnogorsko primorje, a Luštice su idealne za pravi odmor i beg od gužve. Ne planira kupi veliki apartman već dovoljan za potrebe njene porodice. Vesna joj pruža podršku u svemu i planiraju čak i zajednička letovanja.

 

Ona će joj pomoći i u opremanju apartmana, a Sanji Marinković je bitno da apartman bude u smeštaju koji ima prilaz do mora. Sve je još u ideji, ali voditeljka zaista ima želju da pazari stan, ali još nije sigurna da li je u mogućnosti - objašnjava izvor blizak Sanji Marinković.

 

 

 

makonda-tracker