ničim izazvano

Luna ponovo u LJUBAVNOM TROUGLU: U rijalitiju se ne prašta, ljubomora na blogerku NEPODNOŠLJIVA

4

Blogerka je odlučila da učestvuje u rijalitiju ponovo, a da li će umeti da se nosi sa svim dešavanjima?

luuna đogani
luuna đoganifoto: Screenshot

 

Blogerka, Luna Đogani, ostala je upamćena po učešću u rijalitiju "Zadruga" i kao deo ljubavnog, svima dobro poznatog, trougla Luna-KIja-Sloba.

 

Kako je veliko breme negativnih kritika palo najvećim delom na nju nakon završetka pomenutog rijalitija, tako je Đogasnijeva rešila sebe da predstavi u malo boljem izdanju i upusti se u novu avanturu druge sezone rijitija.

 

"Zadrugu" sada čine članovi iz raznih svera i različitih profila ličnosti, a Luna je već pokazala da još uvek nije prebolela bivšeg dečka, Slobu Radanovića.

 

Ipak, kako se situacija u rijalitiju trenutno odvija i kako se Luna pokazala kao neko ko se drži po strani, neke su se osobe pronašle ugrožene s njene strane.

 

Naime, starleta, Stanija Dobrojević, nije mogla dugo da sakrije simpatije prema Crnogorcu Vladimiru Tomoviću i njena je, reklo bi se, posesivna crta ličnosti zauzela dominaciju.

 

Stanija je osetila da joj je Luna pretnja i da može "uzeti" naklonost zgodnog Tomovića, te ga je kritikovala što je Lunu u jednom momentu zagrlio.

 

Blogerka nije pokazala do sada interesovanje za bilo kakvo emotivno vezivanje, ali očito da joj se ne praštaju raniji "gresi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

 

 

makonda-tracker