iz arhive

Anabela i Gagi: Danas skladan odnos, a nekada BATINE i ZLOSTAVLJANJE - Luna je odrasla u paklu!

0

Retrospektiva odnosa bivših supružnika mnoge će podsetiti da pevačici nije bilo ni malo jednostavno u životu.

anabela atijas i gagi đogani
anabela atijas i gagi đoganifoto: Printscreen TV Pink

 

Anabela Atijas je svojevremeno iznela detalje svog života. Naime, pevačicu isti nije mazio, a mi vam iznosimo retrospektivu svih nemilih događaja kji su je zadesili i kako se ona kroz turobne godine snalazila. Prenosimo intervju od pre deset godina u celosti.

 

Sve ružne scene ispunjene suzama, patnjom i besom tokom poslednjih decenije života, pevačica Anabela pokušaće da zaboravi u godinama koje dolaze. Istinski pakao kroz koji je prošla, uspela je da ostavi iza sebe jer više nije imala snage da po ko zna koji put nastavi agoniju. Potpuno slomljena, lepa pevačica odlučila je da 2009. godine okonča svoj sedamnaestogodišnji brak sa Gagijem Đoganijem, a uprkos tome što je mislila kako mogu da nastave saradnju i posle rastanka, rešila je da otpočne samostalnu karijeru. Iako je dugo bila uverena da posle razvoda braka ne može gore da se oseća, poniženje i razočaranje nakon što je njen bivši muž javno izneo najintimnije detalje iz njihovog supružničkog života, uverile su je u suprotno. Uprkos tome što je dugo skrivala bol koja je bacala senku na privid njihove harmonične zajednice, Anabela je snagu da dalje nastavi sama pronašla u osmesima svojih ćerki Lune i Nine koje je iznova čine ponosnom mamom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

 

Zanosna pevačica otkriva da je tokom braka bila zlostavljana i fizički i mentalno, na koji način je pokušavala da zaštiti decu od užasa koji im je brak njihovih roditelja svakodnevno donosio, ali i kako je prebrodila traume zbog kojih je godinama ćutala.


Šta je presudilo da donesete odluku o konačnom rastanku?

 

- Jednostavno sam presekla i shvatila da bez potrebe produžavam agoniju, da neke stvari idealizujem i ne želim da ih vidim onakve kakve jesu. Kada sam konačno shvatila i doživela mnogo ružnih uvreda s njegove strane, kada me podsetio ko sam i šta sam bila kada sam njega upoznala i da sam navodno stvorena u periodu našeg zajedničkog života, osetila sam se jako ružno. Nisam očekivala da ću to ikada doživeti od čoveka s kojim sam provela sedamnaest godina. Bila sam izbeglica kada smo sreli i realno niko i ništa za javnost, ali sigurna sam da smo zajedno počeli da gradimo karijeru. Nikada u njemu nisam videla materijalno, nego samo ljubav.

 

Podsetimo, Luna Đogani je u vreme razvoda roditelja imala 13 godina, a pevačica je želela da je sačuva od sviih neprijatnosti koje data situacija nosi. 


Luna je zrela i racionalna tinejdžerka koja je zajedno sa mnom videla i doživela mnoge stvari, ali Gagijeva je sreća to što ga Luna beskrajno voli. Međutim, primetila sam da joj to sve češće jako smeta i počela je da reaguje na njegovo ponašanje. Ja mu iskreno želim da nikada ne doživi da mu rođeno dete okrene leđa. Nju ne može da ubedi kakva je njena majka, pošto to Luna vrlo dobro zna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

 

Da li su tačne izjave vašeg bivšeg muža da ste tokom braka bili fizički zlostavljani?

 

- Nažalost, jesu.

 

Zašto ste to trpeli?

 

- Jedino što mogu da kažem jeste da je to bila čista patologija. Posle silnih nesreća koje sam doživela i ogromne potrebe da imam porodicu i dom, izabrala sam da trpim grozne stvari. Ubeđivala sam sebe da je reč o velikoj ljubavi, da su ti grubi potezi samo stvar afekta, da ne treba odustajati od nečeg za šta sam mislila da vredi. Kako nisam radila ništa da to promenim, a znala sam da to ne smem sebi da dozvolim, odučila sam čak da idem na psihoterapiju, gde sam dobila objašnjenje da razlog toga što po svaku cenu želim da ostanem u braku leži u razvodu mojih roditelja, od kojeg su ipak ostale rane na mojoj duši. Zbog toga sam, po rečima psihoterapeuta, sasvim izgubila kriterijume i počela da idealizujem nešto što nije bilo ni blizu idealnog.

 

Mogu li da se pravdaju batine?

 

- S ove tačke gledišta, rekla bih ne, nikada i nikako. Sada, kada se setim šta sam sebi dozvolila i koliko sam nisko bila pala, osećam se jako loše. S druge strane, sve sam to krila zato što me je bilo sramota tuđe sramote. Ali, kada se već on potrudio da s tim izađe u javnost bez imalo ustezanja, više nema razloga da se stidim. Jedino što mogu da kažem jeste da sam sve to što sam trpela platila lošim zdravljem, operacijom tumora na dojci i konzumiranjem antidepresiva. Ipak, hvala Bogu, sada mi se čini da ono što me nije ubilo, sigurno me ojačalo i da u budućnosti jedino mogu da očekujem samo lepše stvari.

 

Koliko ste često bili zlostavljani?

 

- Ne često, ali se dešavalo.

 

Iznenađujuće je da vas tokom psihoterapije lekar nije upozorio da za nasilje ne postoji opravdanje.

 

- Iskreno, taj podatak svojoj lekarki nikada nisam rekla, ali dobro je da sam tokom tih seansi shvatila zašto sve to trpim.

 

Da li su vaša deca znala da vas je bivši muž tukao?

 

- Starija Luna je znala. I šta da kaže dete koje vidi svoju majku nesrećnu? Može samo da pati duboko u sebi. Jedino čemu se nadam jeste to da ona nije doživela traume za ceo život i mislim da sam na neki način uspela da je zaštitim. Nas dve imamo veoma blizak odnos, a njeno mišljenje je da ona nikada takve stvari ne bi trpela i da to nisam smela sebi da dozvolim. Očigledno je previše poverenja imala u mene i žao mi je zbog toga, ali mislim da nisam zakasnila da popravim stvari jer sam konačno presekla i izašla iz te drame.

 

Jesu li vaša deca prisustvovala tim groznim scenama?

 

- Bilo je dosta nekontrolisanih momenata u stanu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

 

Kako je moguće da ste posle svega verovali da je pomirenje logičan korak?

 

- Nisam ni verovala, ali želela sam da mu dam poslednju šansu zato što mi je rekao da me voli, a ja sam u to poverovala. Mislila sam da ljubav neke stvari može da promeni, ali očigledno sam pogrešila.

 

Može li ruka koja udari, kasnije i lepo da mazi?

 

- Nikada više kao pre, otud to moje nezadovoljstvo i potreba da spavam pored dece umesto u bračnom krevetu.


Da li ste sve to podnosili zato što ste se plašili ili postoji i neki drugi razlog?

 

- Ima više faktora, a strah je jedan od njih. I tokom poslednjih dana doživljavam psihičko maltretiranje od bivšeg supruga, od poziva do SMS poruka i njegove ogromne želje da me poslovno zaustavi.

 

On je izjavio da je jedan od razloga vašeg udaljavanja i to što ga niste privlačili.

 

- Znam za to jer je umeo da kaže kako će bilo koji muškarac s kojim posle njega odlučim da budem, brzo shvatiti da sam bezvredna i ostaviće me posle prvog dana. Međutim, ja smatram da u rukama pravog muškarca ne postoji hladna žena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

 

Anabela sa Andrejom Atijas živi u braku u kojem je dobila i treću ćerku Bjanku. I kada smo pomislili da je pevačica pronašla sreću, dogodio se incident gde je i policija intervenisala. Detaljnije o tome, pročitajte OVDE.

 

 

 

 

makonda-tracker