uspeh

U društvu popularnog glumca izgovorio njegovu čuvenu repliku iz filma "300": Ovako je Novak Đoković proslavio sinoćnu titulu! (VIDEO)

0

Zabavan kao i uvek, a uz to i neverovatno smešan!

novak đoković
novak đokovićfoto: Profimedia

U finalu US open-a Novak Đoković porazio je Huana Martina del Potra i osvojio titulu na ovom grend slemu po treći put u karijeri.

 

Nakon dužeg odsustva sa teniskog terena, ova godina je za Novaka bila izuzetno uzbudljiva i teška. A kako je bolje vratiti se na velika vrata nego pobedom na poslednjem grend slem turniru u godini.

 

Ovaj uspeh Novak ne proslavio sa svojim stručnim štabom i porodicom.

 

novak pobednik
novak pobednikfoto: Profimedia

Međutim, tu su se našli u mnogi drugi.

 

Nije tajna da su mnoge poznate ličnosti širom sveta veliki Noletovi fanovi i da ne propuštaju njegove mečeve kad god da igra. Jedan od takvih je glumac Džerard Batler.

 

Ne samo da nije krio koliko se radovao Novakovom uspehu, već je došao i do privatnog dela nakon meča, gde se sastao sa svojim omiljenim teniserom da proslave njegovu pobedu.

 

Njih dvojica su tom priliko zajedno izgovorili čuvenu repliku kralja Leonide, koga tumači upravo Batler u legendarnom filmu "300", "This is Sparta". Ovaj video oduševio je sve Novakove i glumčeve fanove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maka??‍? (@world_celebs_beauty) on

 

 

makonda-tracker