ovo je istina

Princ Čarls mrzi svoje sinove! Kakav je zapravo odnos princa Vilijama i princa Harija sa ocem? Kraljevska palata konačno otkrila!

7

Javnost veruje da su njihovi odnosi prilično hladni.

princ čarls sa sinovima
princ čarls sa sinovimafoto: Profimedia

Zvanični rukovodilac svih poslova princa Čarlsa i Kamile, vojvotkinje od Kornvela, konačno se oglasio povodom glasina da su odnosi između princa Čarlsa i njegovih sinova zahladneli.

 

On je to porekao, rekavši da je to potpuna fikcija. Ovi "tračevi" već neko vreme kruže po medijima. Neimenovani izvor rekao je da njihov odnos prilično napet.

Oni su potpuno različiti ljudi i jednostavno se ne slažu. Jednostavno je. Retko se viđaju van zvaničnih poseta i poslova palata", rekao je izvor za "Beast".

Izvor je rekao i da Čarls mrzi Vilijama i Harija zbog njihove prevelike tuge za majkom, princezom Dajanom.

 

princeza dajana sa sinovima
princeza dajana sa sinovimafoto: Profimedia

Braća su otvoreno govorila o gubitku majke prošle godine na komemoraciji, povodom dvadesetogodišnjice od njene smrti. Princ Hari je tom prilikom bio jako emotivan.

 

On je nakon svog venčanja u jednom intervjuu govorio i o svom ocu na najlepši mogući način - koliko je oduševljen njegovim entuzijazmom i pozitivnom energijom.

Inspirisao je mene i Vilijama na razne načine i pomogao nam je da rešimo mnoge probleme", rekao je vojvoda od Saseksa na proslavi na kojoj su princu Čarlsu odali počast.

 

makonda-tracker