svaka čast

Rasplakaćete se zbog ovih trenutaka: Megan Markl i princ Hari odali su počast deci ometenoj u razvoju na najlepši mogući način! (FOTO)

1

Izuzetno emotivan i dirljiv događaj za mladi par.

megan markl i princ hari
megan markl i princ harifoto: Profimedia

Megan Markl i princ Hari prisustvovali su dodeli nagrada "WellChild", koja odaje počast deci i mladim ljudima koji boluju od teških bolesti danas u Londonu. Vojvoda od Saseksa bio je pokrovitelj ove organizacije poslednjih 11 godina, dok je ovaj događaj bio prvi u nizu kojima će vojvotkinja prisustvovati.

 

U svom motivacionom govoru princ Hari je poručio svima prisutnima samo jedno:

Morate da nam svim apokažete šta znači biti šampion."

Ovaj kraljevski par proveo je nezaboravno vreme sa mališanima koji su sa njima podelili svoje priče. Sa svima su popričali i svakoga saslušali. Sedmogodišnja devojčica po imenu Matilda, koja je paralizovana od grudi nadole, otkrila je vojvodstvu svoj veliki san da postane medicinska sestra. Kako prenose reporeteri kraljevske porodice, ona je vojvotkinji dala buket belih ruža, ali je Megan jedan izdvojila i vratila joj, kako bi imala za uspomenu.

 

Svaku su životu priču pomno slušali i trudili se da svojim prisustvom bar taj dan olakšaju oboleloj deci mladima. Ove fotografije će vam sve reći.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Princ Hari zabavljao je mališane samo onako kako on ume - šalama, osmesima i smešnim facijalnim eskpresijama.

 

 

makonda-tracker