šta li je spremila?

Jelena Rozga najavljuje spektakularnu saradnju

0

Jelena Rozga nas opet iznenađuje...

foto: Promo
foto: Promo

Atraktivna splićanka raskošnog glasa Jelena Rozga je ovog leta bila i vise nego angažovana pa možemo primetiti da je fokus ove vanvremenske pevačice bio kao i uvek, na dobroj muzici i sjajnim koncertima. Rozga je tople avgustovske dane završila sjajnim koncertima u Makedonskoj Kamenici i Viru u Hrvatskoj a septembar započela jos jednim fantastičnim spektaklom kako njeni pratioci drustvenih mreža napominju, na Karlovačkim danima piva u Karlovcima.

 

I baš onda kada smo pomislili da je od Jelene to sve za ovo leto, jer su bine gorele od dobrih pesama i još lepše Jelene, ona nas iznenađuje regionalnim šuškanjima o novoj saradnji koja je koliko čujemo, već realizovana i čeka svoju premijeru.

Istina je da sam u saradnji sa jednom fantastičnom damom a pre svega sjajnim izvodjačem, spremila nesto novo i za mene predivno, za našu publiku. Nadam se da ćete uzivati u ovom projektu koliko smo i mi stvarajući ga”, izjavila je neodoljiva i raspoložena Jelena i ostavila nas u neizvesnosti o kakvoj vrsti iznenađenja se zapravo radi i koja je dama u pitanju.

 

makonda-tracker